Futbol

"Merkez Hakem Kurulu'nun bu maçı izlemesi lazım"

29 Eylül 2018 Cumartesi 19:14 - Son Güncelleme 30 Eylül 2018 Pazar 00:43

Spor Toto 1. Lig'in 7. haftasında deplasmanda Denizlispor'a 3-0 yenilen Tetiş Yapı Elazığspor'un teknik direktörü Orhan Kaynak, "Keşke 11-11 devam etseydi oyun, bir sıkıntı yaşamayacaktık...Bence Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) bu maçı incelemesi lazım. Hakemler takdir haklarını genelde ev sahibine kullanıyorlar ama ben yaşayamıyorum bunu. Ev sahibi üstünlüğünü içerideki maçlarda göremiyorum" ifadelerini kullandı.  

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kaynak, puan alma umuduyla maça geldiklerini kaydetti.

Kaynak, "Puan alacak kapasitemiz ve güvenimiz vardı. İlk yarıda istediğimiz taktik anlayışıyla iki çok net gol pozisyonu bulduk, atmalıydık. Gol atmakta ve pozisyonlara girmekte zorlanıyoruz." dedi.

Maçın ikinci yarısında hakemin verdiği kararlarla oyuna etki ettiğini belirten Kaynak, şunları kaydetti:

"İkinci yarı anlamsız bir şekilde hakemin verdiği, vermediği kararlarla maçın gidişatı bir anda değişti. Keşke 11-11 devam etseydi oyun, bir sıkıntı yaşamayacaktık. Biz burada puan alacağımızı düşünüyorduk. Ama verdiği vermediği faullerle benim oyuncularım gerildi, sarı kart gördü, arkasından kırmızı kart gördü. Bu kadar da bariz hatalarla illa rakibe penaltı vermek zorunda değil bir tarafa yönlenmesi için oyunun. Orta sahada iki ters karar, oyuncuların psikolojisini, dengesini oldukça bozuyor. Bence Merkez Hakem Kurulu'nun bu maçı incelemesi lazım. Hakemler takdir haklarını genelde ev sahibine kullanıyorlar ama ben yaşayamıyorum bunu. Ev sahibi üstünlüğünü içerideki maçlarda göremiyorum."  

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz