Futbol

Mersin İdmanyurdu'nda 'yola devam' kararı

26 Temmuz 2016 Salı 14:14 - Son Güncelleme 26 Temmuz 2016 Salı 11:21

"Elimizdeki oyuncuların haklarını verip yolumuza devam etmeyi düşünüyoruz."

PTT 1. Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nun kulüp başkanı Hüseyin Çalışkan, takımda kalan oyuncuların ödemelerini yapıp onlarla yollarına devam edeceklerini söyledi.

Çalışkan, yaptığı açıklamada, takımın transfer tahtasının kapalı olduğunu hatırlattı.

Antrenör olarak Mersinli bir hocayı tercih ettiklerini aktaran Çalışkan, "Mersinli hocalar 'bize görev vermiyorsunuz' diyorlardı. Baktım bugüne kadar gelen hocalar hep borçlandırıp gitmişler. Transfer tahtamız da bu yüzden kapalı. Geçen yıl Ümit Özat ile yaptığımız anlaşmada tazminat koymadık. Bu sezon da Mersinli Mehmet Levent Arıkdoğan ile anlaştık. Cüzi bir maaşla anlaştık. Gönderilmesi durumunda tazminat olmaması konusunu da anlaşmaya koyduk. Kulüp ancak bu borç batağında bu şekilde yürür" diye konuştu.

Takımın durumu hakkında da bilgiler veren Çalışkan, yabancı oyunculardan Mitrovic, Sadiku ve Khalili'nin takımda kaldığını, bazı Türk oyuncularla da anlaşma sağlayacaklarını ifade etti.

Çalışkan, takımı 23 futbolcuyla Isparta'ya kampa gönderdiklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Antrenmanı izledim gayet iyi mücadele ediyorlar. Transfer tahtamızın açılması zor görünüyor. Bu yıl yabancı oyuncularımızı tutmayı düşünüyoruz. Elimizdeki oyuncuların haklarını verip yolumuza devam etmeyi düşünüyoruz. Almanya ve Hollanda'dan Türk gençlerini getirip önümüzdeki yıl takıma monte etmeyi planlıyorum. 1 yıl altyapıda oynatıp önümüzdeki yıl A takıma alacağız."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz