Futbol

Mesut Bakkal: Bu kadar atmayı beklemiyorduk

03 Nisan 2022 Pazar 17:24 - Son Güncelleme 03 Nisan 2022 Pazar 17:29  |  Kaynak : İHA

Altaş Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Kocaelispor'u 5-1 yendikleri karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

Çok önemli bir maç kazandıklarını ifade eden Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Bunun getirisini biliyoruz. Liglerin ertelenmesinden dolayı 5 haftadır maç oynamayan takım vardı. Oturduk, karar verdik; tatil mi yapacağız yoksa bu arayı iyi mi değerlendireceğiz diye. Buraya 28 antrenman ve 3 hazırlık maçı yaparak geldik. Ligde geldiğimiz durumda izin yapmanın bize yarar getirmeyeceğini gördük ve bugün de karşılığını aldık" dedi. 

"Açıkçası bu kadar beklemiyorduk"

"Bu oyun planımızı 3 hazırlık maçında denedik. Hücumu iyi olan, savunmasında biraz sıkıntı yaşayan Kocaelispor vardı. Arkada boş alanlar bulacağımızı biliyorduk. İlk yarıda muhteşem taraftarın baskısıyla pozisyonlar verdik. Atağa çıkınca golleri bulduk. Açıkçası bu kadar beklemiyorduk. Pozisyon bulmayı bekliyorduk ama bu kadar beklemiyorduk. İçeride 5 maçımız var. 30 puanı görünce bana bu ligi bıraktıramazsınız dedim. İnandık. Bugün avantaj yakaladık. Bunu en iyi şekilde kullanmaya çalışacağız. Kocaeli’ye de geçmiş olsun. Bundan sonraki maçları inşallah kazanır. Böyle bir taraftar önünde oynamak keyif" 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz