Futbol

Meteorlar kötü gidiyor

14 Ocak 2014 Salı 11:15 - Son Güncelleme 14 Ocak 2014 Salı 13:12

TKİ Tavşanlı Linyitspor, 3 hoca 15 oyuncu değiştirdi, kötü gidişi değiştiremedi.

PTT 1. Lig'de bir türlü istediği sonuçları alamayan TKİ Tavşanlı Linyitspor, 2013-2014 futbol sezonun ikinci yarısına yeni teknik direktörü Ali Nail Durmuş ile çıktığı ilk maçında Balıkesirspor'a 2-0 yenilerek kötü gidişe "dur" diyemedi.

Kırmızı-siyahlılar, ikinci devre henüz başlamasına rağmen bu süre zarfında 3 teknik direktörle çalıştı, takımdan 15 futbolcu gönderip 15 oyuncuyla da sözleşme imzaladı.

Geçen sezon ligin son maçında İzmir'de Göztepe'yi 1-0 yenen "meteorlar", 2013-2014 sezonuna teknik adam Ümit Erol Tok ile "merhaba" dedi.

Kulüp, ligde kalmanın verdiği havayla yeni sezonun başında takımdan 13 futbolcusunu gönderip, 12 futbolcuyla anlaştı. Takımdan ayrılanlar arasında 38 yaşındaki tecrübeli futbolcu Abdi Aktaş da yer alıyordu.

Lige, deplasmanda Balıkesirspor'a 1-0 yenilerek başlayan Kütahya temsilcisi, ikinci hafta da evinde Samsunspor'a 3- 0 yenildi. Ligin 3. haftasında deplasmanda Bucaspor'u 2-1 yenen TKİ Tavşanlı Linyitspor, bu galibiyetle moral buldu.

Ligin 15. haftasında sahasında Tekden Denizlispor'a 2-1 yenilen kırmızı-siyahlılarda teknik direktör Tok, maçın ardından görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Yorulmaz 4 hafta dayanabildi

Yoluna Salih Yorulmaz ile devam edeceğini açıklayan kulüp yöneticileri, takıma yeni bir hava geldiğini ve kötü gidişin duracağını belirtti. Yorulmaz da 4 hafta içinde 1 galibiyet 3 mağlubiyet alınca ilk devrenin son maçı olan 1461 Trabzon maçının ardından teknik heyetiyle beraber istifa etti.

Devreye teknik direktörsüz giren Kütahya ekibi, bir hafta aradan sonra bu sezon Gebzespor'u 4 hafta çalıştıran Ali Nail Durmuş ile el sıkıştı. İkinci devreye de takımda bulunan iki yabancı futbolcusunu gönderip, diğer iki yabancı oyuncusuyla da anlaşıp anlaşamayacağı henüz belli olmayan kulüp yöneticileri, Abdi Aktaş, Murat Özavcı ve Hasan Yaşar'ı takım kadrosuna tekrar dahil etti.

Bu kadro ve yeni teknik adam Durmuş ile ikinci devrenin ilk maçını Balıkesirspor ile karşılaşan TKİ Tavşanlı Linyitspor, bu maçta da sahadan 2-0 yenik ayrılınca taraftarlar tribünden ''yönetim istifa'' diye seslerini duyurmaya başladı.

Kulüp yöneticileri, şimdiye kadar 3 teknik direktör ile çalıştı, 15 futbolcu gönderip, 15 futbolcuyla da el sıkıştı ve ayrıca 3 futbolcusundan da kendilerine kulüp bulmalarını istedi.

TKİ Tavşanlı Linyitspor, 20 hafta sonunda 2 galibiyet, 6 beraberlik, 11 mağlubiyet ve 12 puanla ligin 18. sırasında yer alıyor.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz