Futbol

Orduspor 'dostça' kazanmak istiyor

06 Aralık 2013 Cuma 21:34 - Son Güncelleme 06 Aralık 2013 Cuma 21:37

"Ordu ile Samsun arasında dostluğun pekişeceği bir maç olacağını düşünüyorum."

PTT 1. Lig'de deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak Orduspor'da basın sözcüsü Adem Türkmen, "Orduspor'a yakışan mücadeleyi sahada sonuna kadar vereceğiz, inşallah gülen taraf biz oluruz" dedi.

Türkmen, yaptığı açıklamada, iyi mücadele ederek en faydalı sonucu almak istediklerini belirtti.

Sakat oyuncuları bulunduğunu ancak onların yerini doldurabilecek futbolculara sahip olduklarını anlatan Türkmen, şöyle konuştu:

"Sakatlıklar konusunda sıkıntılarımızı aşacağımızı düşünüyorum. Samsunspor da iyi bir ekip ve evinde iyi oynuyor. Biz de iyi bir ekibiz. Bu maçta elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz. Orduspor'a yakışan mücadeleyi sahada sonuna kadar vereceğiz, inşallah gülen taraf biz oluruz. Orduspor ile Samsunspor arasında dostluğun pekişeceği bir maç olacağını düşünüyorum. Taraftarlar arasında son yıllarda dostluk söz konusu. Bu dostluğun skor ne olursa olsun bozulmamasını istiyoruz."

Ligin uzun bir maraton olduğunu ve bundan sonraki maçlarda gereken puanları toplamak istediklerini ifade eden Türkmen, şunları kaydetti:

"Bu anlamda kırılgan olmamak gerekir. Devre arasına kadar almamız gereken puanları almak istiyoruz. Olumsuz bir havamız söz konusu değil. Sezon sonuna kadar çok sayıda maç var. Şu ana kadar çok şanssız mağlubiyetler aldık. Önümüz aydınlık, negatif düşünmeye gerek yok. 29 puanı olan 3 takımdan biriyiz. Bu nedenle bardağın dolu tarafından bakmalıyız. Ekibimize de güveniyorum. Onlar hangi yolda yürüdüğümüzü biliyor. Orduspor'a yakışır şekilde mücadele edeceklerinden hiç şüphem yok."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz