Futbol

Orduspor kondisyon çalıştı

10 Eylül 2014 Çarşamba 19:23 - Son Güncelleme 10 Eylül 2014 Çarşamba 19:37

Orduspor, Adanaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde, Teknik Direktör Fikret Yılmaz yönetiminde yapılan antrenmana, ülkesinin milli takımından dönmeyen Michel Landel ile sakatlığı bulunan Ali Güzeldal katılmadı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, kondisyon çalışmasıyla son buldu.

Kulüp basın sözcüsü Durmuş Karaağaç, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, sahalarında kaybettikleri 3 puanı Adanaspor maçında telafi etmek istediklerini söyledi.

Kulüp olarak zor günleri geride bırakmak istediklerini ifade eden Karaağaç, şöyle konuştu:

"Lige bazı nedenlerden dolayı 3 puan kaybıyla başladık ama bu zorlu süreci geride bırakmayı başardık. Şimdi pazar gün oynayacağımız Adanaspor maçıyla lige yeni bir başlangıç yapacağız. Teknik ekibimiz ve oyuncu arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyorlar. Takımımız da moraller en üst seviyede. Biz de yönetim kurulu olarak üzerimize düşen görevi yerine getirme gayreti içeresindeyiz. Maddi sıkıntıların çözümü noktasında çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. İnşallah sıkıntılarımızdan tamamen kurtulduğumuz zaman Orduspor yine Süper Lig'i kovalayacak duruma gelecektir."

Karaağaç, Ordu'daki özel bir firmayla ana sponsorluk konusunda anlaşmaya vardıklarını belirtti. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın desteği ve katkılarıyla özel bir firmayla sponsorluk konusunda anlaştıklarını ifade eden Karaağaç, "Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bizim isteğimiz, ilimizdeki diğer büyük firmaların da aynı hassasiyeti göstermeleri" ifadesini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz