Futbol

Orhan Kaynak: Oyuncularım elinden gelen her şeyi yaptı

09 Mart 2019 Cumartesi 17:33 - Son Güncelleme 09 Mart 2019 Cumartesi 17:43

Giresunspor'a deplasmanda 3-1 yenilen Boluspor'un teknik direktörü Orhan Kaynak, kazanma adına oyuncularının ellerinden geleni yaptığını ifade etti.

Spor Toto 1. Lig'in 25. haftasında deplasmanda Giresunspor'a 3-1 mağlup olan Boluspor'un teknik direktörü Orhan Kaynak, "10 kişi 90 dakika mücadele eden oyuncularımı kutluyorum. Kazanma adına oyuncularımız elinden gelen her şeyi yaptı. Kazanabilirdik de..." ifadelerini kullandı.

Kaynak, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, kazanma adına oyuncularının ellerinden geleni yaptığını söyledi.

Giresun'a play-off içerisinde olmak için kazanma adına geldiklerini dile getiren Kaynak, "Gergin bir maç olacağını, maçı 11 kişi bitirmemiz gerektiğini hep oyuncularıma hep söyledim. Sakin olup ayakta kalmamız gerektiğini... Maçın başında bir kırmızı kartla 10 kişi kaldık. 2-0 olduktan sonra biz de futbol oynamaya başladık. Rakip kaleyi tehdit eder olduk. Gol de bulduk. 10 kişi 90 dakika mücadele eden oyuncularımı kutluyorum. Kazanma adına oyuncularımız elinden gelen her şeyi yaptı. Kazanabilirdik de..." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz