Futbol

"Oyunu daha çok biz yönettik"

22 Eylül 2018 Cumartesi 16:35 - Son Güncelleme 22 Eylül 2018 Cumartesi 16:38

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Erkan Sözeri, hedeflerinin Süper Lig olduğunu belirterek, rehavete kapılmadan kazanma alışkanlıklarını sürdürmek istediklerini dile getirdi.

Spor Toto 1. Lig’in 6. haftasında Gençlerbirliği, deplasmanda karşılaştığı Ümraniyespor’u 2-0’lık skorla mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Gençlerbirliği Teknik Direktörü Erkan Sözeri basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Zor bir maç geçirdiklerini söyleyen Sözeri, “Ümraniyespor sahasında etkili olan bir takım. Özellikle ilk yarı mazeret diye söylemiyorum ama rüzgara karşı çok etkili olamadık. Pas trafiğini iyi yapamadık. İkinci yarı rüzgarı arkamıza aldık. Selçuk’u Sessegnon’un yanına çektik. Oyunu daha çok biz yönettik. Net bir galibiyet oldu. Mutluyuz. Hedefimiz Süper Lig. Kayıpsız gidiyoruz. Ligin çok başı dolu dolu 28 maçımız var. Rehavete kapılmadan kazanma alışkanlığımızı sürdürerek, bunu devam ettirmeyi amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.

"Taraftarlar tüm Türkiye’ye örnek oldu" 

Deneyimli çalıştırıcı, Ümraniyespor ve Gençlerbirliği taraftarlarının tribünde centilmence destek olduklarını aktararak, "Buraya gelen taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Galibiyet onlara armağan olsun. Ümraniyespor ile birlikte çok centilmen görüntü ortaya koydular. Tüm Türkiye’ye örnek oldu. Oyuncularımı da kutluyorum. Sıcak havada mücadele ettiler" diye konuştu. 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz