Futbol

(ÖZET) Orduspor'dan dev adım

11 Ocak 2014 Cumartesi 20:50 - Son Güncelleme 11 Ocak 2014 Cumartesi 23:06

Adanaspor'u 2-0 yenen Orduspor, lider İstanbul BB ile puanları eşitledi.

PTT 1.Lig'de Orduspor, evinde Adanaspor'u 2-0 yenerek lider İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile puanları eşitledi.

Ligin İlk yarısını 36 puanla 3. sırada tamamlayan Mor Menekşeler, lider İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin evinde Samsunspor'a 3-1 mağlup olmasını iyi değerlendirdi.

Ordu 19 Eylül Stadı'nda oynanan mücadelenin ilk yarısı golsüz bitti. İkinci yarıya atak başlayan Orduspor, 57. dakikada Landel ile 1-0 öne geçti. Ev sahibi ekip 61. dakikada Soro ile farkı 2'ye çıkardı: 2-0 Maç bu skorla sona erdi.

Bu galibiyetle Orduspor puanını 39'a çıkararak lider İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni yakaladı ve maç fazlasıyla 2. sıraya yerleşti. 15 puanda kalan Adanaspor ise ise küme düşme tehlikesini iyice hissetmeye başladı.

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Stat: 19 Eylül

Hakemler: Serkan Çınar, Gökmen Olgaç, Esat Sancaktar

Orduspor: Alişan, Adem, Soro, Erkan, Emre (Dk. 89 Selahattin), Anıl, Subasic (Dk. 83 Reha), Landel, Salih, Bilal (Dk. 68 Hasan), Canberk

Adanaspor: Yaşar, Talha, Tiago, Mehmet Boztepe, Fatih, Marko (Dk. 41 Ali), Merthan, Veli, Ömer Can (Dk. 69 Ömer Tarancı), İzzet, Mehmet Sak

Goller: Dk. 57 Landel, Dk. 61 Soro (Orduspor)

Sarı kartlar: Dk. 9 Soro (Orduspor), Dk. 14 İzzet, Dk. 31 Mehmet Sak, Dk. 54 Merthan, Dk. 62 Ali (Adanaspor)

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Orduspor Teknik Direktörü:  "Çok kritik bir galibiyet aldık"

Adanaspor'u sahasında 2-0 yenen Orduspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, "Çok kritik bir galibiyet aldık" dedi.

Sözeri, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında aldıkları galibiyetle hedeflerini güncellediklerini söyledi.

Oyuncularının her zamanki gibi yürekli oynadığını belirten Sözeri, "İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un gündüz oynadığı maçın ardından bu karşılaşmanın önemi bizim açımızdan bir kat daha arttı. O anlamda çok kritik bir galibiyet aldık. Zaten hedeflerimiz var, onları güncellemiş olduk. İnşallah ilerleyen haftalarda da bu istek ve arzumuzu sahaya yansıtarak arzuladığımız hedefe ulaşacağız" diye konuştu.

Adanaspor cephesi

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş ise sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak için sahaya çıktıklarını ancak bunu başaramadıklarını ifade etti.

Maçın ilk yarısında zaman zaman istediklerini sahaya yansıttıklarını dile getiren Eriş, "Ama genel olarak baktığımız zaman bizim adımıza şu gün itibarıyla söylenecek fazla bir şey yok. İki dakikada iki gol yeme hastalığımızı tekrar sürdürdük. Belki maçı 1-0 sürdürebilseydik puan veya puanlarla buradan ayrılabilirdik. Maalesef maçın kırılma anları hiç lehimize gelişmiyor. Artık özellikle kendi sahamızda oynayacağımız maçlar çok önemli" değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz