Futbol

Özköylü umutlu konuştu

08 Ağustos 2016 Pazartesi 10:53 - Son Güncelleme 08 Ağustos 2016 Pazartesi 07:58

"Bu takım herkesin beklediği güzel sonuçları Allah'ın izniyle alacak."

PTT 1. Lig ekiplerinden Sivasspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, kırmızı-beyazlı ekibin herkesin beklediği güzel sonuçları alacağını bildirdi.

Özköylü, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, Kızılcahamam kampının çok olumlu geçtiğini belirtti.

Ligin ilk haftasında Boluspor ile yapacakları karşılaşmanın hazırlıklarına kulüp tesislerinde başladıklarını aktaran Özköylü, "Oyuncu arkadaşların performansı her geçen gün biraz daha iyiye gidiyor. Onların istekli ve olumlu çalışmaları bizi oldukça mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında yaptıkları hazırlık maçlarından başarılı sonuçlar aldıklarını anımsatan Özköylü, şunları kaydetti:

"Alınan sonuçlar lig öncesi bizi daha çok heyecanlandırıyor ve umutlandırıyor. Şehrimizin, camiamızın beklentisine cevap verecek, çok iyi takım oluşturduğumuzu düşünüyorum. Üç etapta çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Lige 15 günlük bir süre var. Bu süreyi yeni katılan oyuncularımızın takıma uyumuyla en iyi şekilde değerlendirip, çok iyi bir başlangıç yapmak temennimiz. Futbolcularımın ortaya koyacağı performans önemli, onlara inanıyorum. Hiç kimsenin şüphesi olmasın, bu takım herkesin beklediği güzel sonuçları Allah'ın izniyle alacak ve herkesi mutlu edecek."

Taraftardan destek beklediklerini ve bu desteği lig sonuna kadar sürdürmelerini isteyen Özköylü, "Her zaman son gülen iyi güler, biz de inşallah son gülen olacağız. Sivasspor'u olması gereken yere Süper Lig'e taşımak için mücadelemizi yapacağız. İnşallah Rabbim de bu düşüncede bizi muvaffak eder. Sezon sonunda istediğimiz sevinci hep beraber yaşarız" açıklamasında bulundu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz