Futbol

Özköylü ve Arın bir araya geldi!

21 Ekim 2015 Çarşamba 15:35 - Son Güncelleme 21 Ekim 2015 Çarşamba 15:51

Adana Demirspor-Adanaspor derbisi öncesi teknik direktörler buluştu.

PTT 1. Lig'in 9. haftasında oynanacak Adana Demirspor-Adanaspor derbisi öncesinde iki takımın teknik direktörü, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) tarafından organize edilen basın toplantısında bir araya geldi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ve Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda düzenlenen toplantıya katılarak cumartesi günü yapılacak derbi maçla ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Özköylü, Adanaspor'un Türkiye'nin güzide takımlarından biri olduğunu belirterek, cumartesi günü rakip olacaklarını ancak Eyüp Arın ile dostluklarının devam edeceğini söyledi.

Adana Demirspor ve Adanaspor camialarının dostluğunun da her zaman süreceğini ifade eden Özköylü, "Sadece bir amaç uğruna puan mücadelesi yapacağız. İnşallah iki takımın da hem Adanalılara hem Türkiye'ye çok iyi bir futbol izleteceğinden şüphem yok" diye konuştu.

Dostluk vurgusu yapan Özköylü, şöyle devam etti:

"Sahada dostça, arkadaşça, kardeşçe bir müsabaka olacağından şüphem yok. Her iki taraf kazanmak istiyor, önemli olan gelecek günlere güzel mesaj vermek. Sahada kim hak ediyorsa, kim kazanmak için gayret gösterip sonucu alabiliyorsa onun kazanmasını diliyorum. Son maçlarda alınan sonuçların geri dönüşü için başımızı tekrar kaldırmak, ayağa kalkmak istiyoruz. Belki bu atmosferde geçecek maçın bize faydası olabilir. Tek ilacımız alacağımız 3 puan. Alacağımız 3 puanla yeniden öz güven kazanacağız. Bu ligin en iyi takımlarından biriyiz. Talihsiz dönemler yaşadık ve bundan dolayı iyi oynadığımız maçlarda bile aldığımız olumsuz sonuçlar bizi demoralize etti. Bu maça çok farklı bir takım olarak çıkmayı arzu ediyoruz."

Adanaspor cephesi

Eyüp Arın ise Adana takımlarının ilk defa bir arada oynamadığını, son kez de oynamayacaklarını dile getirerek, "Önemli olan dostluğun her yerde devam etmesi, rekabetin sahada kalması" dedi

İki takımın da geçen hafta kaybettiğini anımsatan Arın, şunları kaydetti:

"Rekabetin sahada kalmasını dilediğimiz örnek derbi olmasını istiyoruz. Yiğitcan Gölboyu sakat, Emre Uğur Uruç ise kart cezalısı, Merthan Açıl ile Cem Özdemir'in durumları ise belirsiz. Antrenman eksikleri var. Maç gününe kadar belli olacak. Çok şeyin değişmeyeceği, moral olarak takımı etkileyecek müsabaka olacak."

TSYD Adana Şube Başkanı Adnan Poyraz da iki teknik direktöre de çiçek vererek başarı diledi. Eyüp Arın ise Osman Özköylü'ye isminin yazılı olduğu "01" numaralı Adanaspor forması hediye etti.

Karşılaşma 24 Ekim Cumartesi günü saat 18.30'da 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanacak.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz