Futbol

''Play-off'u garantilemek istiyoruz''

16 Nisan 2014 Çarşamba 16:44 - Son Güncelleme 16 Nisan 2014 Çarşamba 16:48

Samsunspor, Bucaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, 20 Nisan Pazar günü sahasında oynayacağı Bucaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Nuri Asan Tesislerinde, teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetimindeki antrenmana, sakatlığı süren Canberk Aydın dışındaki tüm futbolcular katıldı. Kırmızı beyazlılar, koşunun ardından kültür fizik hareketleri yaptı, taktik ağırlıklı çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

Kalpar, tesislerde düzenlediği basın toplantısında, ligde topladıkları 59 puanın başarı olduğunu söyledi.

"Samsunspor Süper Lig'e çıktığında aşağı yukarı bu puanla lider olmuş ve bir üst lige yükselmiştik" diyen Kalpar, "Bu sezon 59 puan toplamamıza rağmen play-off'u garantileyemedik. Yani matematiksel olarak ikincilik şansımız devam ediyor ama matematiksel olarak play-off'a kalamayabiliriz. Bunun için öncelikle Karşıyaka maçını kazanarak play-off'u garantilemek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Sezonun son maçına kadar ikincilik hedefleri doğrultusunda kalan 3 maçı kazanmak için çalışacaklarına dikkati çeken Kalpar, şunları kaydetti:

"Orduspor maçında berabere kalmamız hedefimizi zora soktu ancak biz kazanıp rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Futbolcularımız tüm ekonomik sıkıntılara rağmen çok iyimserler ve takımın üst lige çıkması için ellerinden geleni yapıyorlar. Böyle bir oyuncu topluluğuna sahip olduğum için kendimi şanslı hissediyorum. Hepsine teşekkür ediyorum."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz