Futbol

PTT 1. Lig'de lider Osmanlıspor

01 Eylül 2014 Pazartesi 14:29 - Son Güncelleme 01 Eylül 2014 Pazartesi 14:33

PTT 1. Lig'de 2014-2015 sezonunun ilk haftasını Osmanlıspor lider tamamladı.

PTT 1. Lig'de 2014-2015 sezonunun ilk haftasını Osmanlıspor lider tamamlarken, atılan 19 golü 19 farklı isim kaydetti.

Ligde ilk haftada 3 maçı ev sahibi, 2 müsabakayı deplasman takımları kazanırken, 4 karşılaşma berabere tamamlandı. Toplam 19 golün atıldığı birinci haftada ev sahibi ekipler 10, deplasman takımları ise 9 gol kaydetti. Ligdeki 18 takımdan 5'i ilk hafta gol sevinci yaşayamadı. Elazığspor, Giresunspor, Manisaspor, Orduspor ve Samsunspor'un gol atamadığı ilk haftada Elazığspor'u 4-0 mağlup eden Osmanlıspor haftanın en farklı skorunu elde etti.

Atılan 19 golü farklı isimler atarken, ligin ilk golünü Bucaspor-Altınordu maçında Bucasporlu Ferhat Çulcuoğlu kaydetti. Altınordu'dan Yusuf Akyel ilk penaltı golüne imza atarken, Kayserispor'dan Mert Nobre de penaltıdan gol kaydetti.

Osmanlıspor lider

Geçen sezon Ankaraspor ismiyle 34 haftalık periyotta 13 haftayla en fazla liderlik koltuğunda oturan ancak sezon sonunda Süper Lig'e çıkamayan Osmanlıspor, 2014-2015 sezonunu ilk haftasını lider tamamladı. Başkent temsilcisi geçen sezonun ilk haftasında averajla ikinci sırada yer almıştı.

Kartlar

Toplam 39 sarı ve 3 kırmızı kartın kullanıldığı ilk haftada Orduspor-Kayserispor maçında Serkan Tokat, futbolcuları 6 sarı ve 3 kırmızı kartla cezalandırdı. Sezonun ilk kırmızı kartını Kayserispor'dan Cemil Adıcan görürken, Orduspor'da Ufukhan Bayraktar ve Emre Can Baş da takımlarını eksik bıraktı.

Osmanlıspor-Elazığspor maçında her iki takım oyuncuları da kartla cezalandırılmazken, Samsunsporlu oyuncular da haftayı kart görmeden tamamladı.

Gelecek haftanın programı

Milli maçlar nedeniyle bu hafta maç yapılmayacak ligde 2. haftanın programı şöyle:

Altınordu-Osmanlıspor, Giresunspor-Adana Demirspor, Antalyaspor-Şanlıurfaspor, Adanaspor-Orduspor, Kayserispor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Albimo Alanyaspor-Samsunspor, Denizlispor-Bucaspor, Boluspor-Manisaspor, Elazığspor-Karşıyaka.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz