Futbol

"Şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum"

26 Mayıs 2020 Salı 11:06 - Son Güncelleme 26 Mayıs 2020 Salı 11:10

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'un genç kalecisi Çağlar Şahin Akbaba, sezonu ilk 2 sırada tamamlayarak şampiyonluğa ulaşacaklarına inandığını söyledi.

Ligde bu sezon iyi bir performans ortaya koyduklarını vurgulayan Çağlar, "Kaybettiğimiz basit puanlar da oldu ama neticede yine iyi bir yerdeyiz. Sezon başı geldiğimizde hep beraber bir söz verdik. Verdiğimiz sözün arkasında durduğumuza inanıyorum." dedi.

Bursaspor'un ligde üçüncü sırada yer aldığını hatırlatan 25 yaşındaki başarılı file bekçisi, şöyle devam etti:

"Ben takım kalitemize, oyunculara ve teknik ekibe güveniyorum. Fikstür avantajını kullanırsak, ilk ikide hedeflediğimiz şampiyonluğa direkt ulaşacağımıza inanıyorum. Çünkü o kaliteye sahibiz. Şu anki hedeflerimiz doğrultusunda bence doğru yoldayız. Kalan 6 maça da en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Çalışmalar tekrar başladı, kampımız güzel geçiyor. İnşallah bu 6 maçta iyi skorlar alıp, Bursaspor'u hakettiği yere geri çıkaracağımıza inanıyorum."

- "Bursaspor çok büyük bir camia"

Çağlar Şahin Akbaba, Bursaspor camiasının büyüklüğünün herkes tarafından çok iyi bilindiğini belirtti.

Yeşil-beyazlı taraftarların takıma inanılmaz bir güç verdiğini dile getiren genç kaleci, "Bursaspor çok büyük bir camia. Taraftarlarımız çok önemli destek veriyor. Onların destekleri sayesinde bazı maçları çevirdik. Taraftarlarımızın bize çok büyük avantajı oluyor." diye konuştu.

Çağlar, yeşil-beyazlı ekibin kadrosunda yer aldığı için çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Bursaspor, Süper Lig'de şampiyon olmuş bir kulüp. Başka söze gerek yok. Hak ettiği yer de her zaman Süper Lig. Bursaspor'u hak ettiği yere çıkarmak istediğimizi her zaman söyledim. Bursaspor olarak Süper Lig'de yine büyük takımlara kök söktüreceğimize inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz