Futbol

Samsunspor 3 maçta 9 puan hedefliyor

28 Mart 2014 Cuma 16:16 - Son Güncelleme 28 Mart 2014 Cuma 16:22

Kulüp Başkanı Kar, oynacakları 3 maçın ligdeki yerlerini belli edeceğini söyledi

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un kulüp başkanı Emin Kar, "Bir hafta içinde 3 maç oynayacağız, bu maçlar bizim ligdeki yerimizi belli edecek" dedi.

Şanlıurfaspor'un son haftalarda çıkış yakaladığına işaret eden Kar, "Güzel bir maç olacak. Geçen hafta Ankaraspor karşısında aldığımız 1 puan hem öz güvenimizi hem de 14 maçtır yenilmezlik serimizi sürdürmemizi sağladı. Bu da oyuncularımızın üzerindeki kazanma hırsını artırdı. Şanlıurfaspor'un da son haftalarda iyi olması bu maçın güzel geçeceği anlamına geliyor. Tabi ki sahadan kazanan taraf olarak ayrılmayı çok istiyoruz" diye konuştu.

Ligde bir hafta içinde 3 maç oynayacaklarını hatırlatan Kar, "Serinin ilk maçı Şanlıurfaspor karşılaşması. Bu maçı kazanıp Adanaspor karşısına moralli çıkmak istiyoruz. Hemen arkasından da rakibimiz Mersin İdmanyurdu ile oynayacağız. Bu maçlar ligdeki yerimizi belli edecek. Çünkü ligin bitimine artık 7 maç kaldı, bu 3 maçı kazanırsak ligi ikinci olarak tamamlayabiliriz" ifadelerini kullandı.

Kar, taraftarlara da çağrıda bulunarak, "Şanlıurfaspor maçında bizleri her zamanki gibi yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Her maçta olduğu gibi onlara büyük görev düşüyor. Tribünleri doldurarak 90 dakika takımımıza destek vermelerini arzu ediyoruz" dedi.

Öte yandan Samsunspor, Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesislerinde yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlılar, kültür fizik hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yaparak maç saatini beklemeye başladı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz