Futbol

Samsunspor-Orduspor maçı sonrası

07 Aralık 2013 Cumartesi 22:32 - Son Güncelleme 07 Aralık 2013 Cumartesi 22:36

Hüseyin Kalpar ve Erkan Sözeri'nin maç sonrası açıklamaları...

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, sahalarında 1-0 kaybettikleri Orduspor maçıyla ilgili, "Galibiyeti hak edecek oyun ortaya koyamadık" dedi.

Kalpar, Orduspor maçını kazanmak için mücadele etmeleri gerekirken geçen hafta kaybettikleri Mersin İdmanyurdu maçının etkisinden hala kopamadıklarını savundu.

Saha içinde oyuncuların sorumluluk almaktan kaçtığını belirten Kalpar, "Risk almamız gerekirken bunu yapmadık, galibiyeti hak edecek oyun ortaya koyamadık. Bazen buna benzer maçlar olabiliyor. Kötü oynamamıza rağmen 3 pozisyon bulduk. Ben bu maçta oyuncularımın yeteri katar sorumluluk almadığını düşünüyorum. 3-0 öndeyken 5-4 kaybettiğimiz Mersin İdmanyurdu maçının bize çok büyük darbesi oldu. Böyle durumlarda sabırlı olmak gerekir. Ligin ilk devresinin bitmesine 3 maç kaldı. Kalan maçlarda 9 puan hedeflemek ve bu 9 puanı almak gerekir" diye konuştu.

Mağlubiyetin üzüntüsünü üzerlerinden hemen atmaları gerektiğine işaret eden Kalpar, "Maçlar devam ediyor. Bu takım 3 maçı kazandığı takdirde hedefini tutturmuş oluyor. Özellikle ikinci devrede çıkış yapabilecek güce sahibiz. Yeter ki doğru işler yapalım, sahada bugünkü Samsunspor gibi değil de geçmişteki Samsunspor olalım" ifadelerini kullandı.

- Orduspor cephesi

Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise Samsunspor ile çok zor bir maç oynadıklarını söyledi.

Ligdeki 3 haftalık kötü gidişata "dur" dediklerini vurgulayan Sözeri, "Deplasman başarımıza bir yenisini daha ekledik, onun için mutluyuz. Bugüne kadar pek dile getirmemiştik ama bu maça kadar sakatlarımız bayağı çoğalmıştı. Samsunspor karşısına kalecimiz kırık parmakla çıktı ama sonuçta sakat oyuncularımızın yerine oynayan oyuncular layıkıyla görevini yerine getirdi. Böyle takım bütünlüğü olduğu zaman biz bu sonuçları almaya devam edeceğiz diye düşünüyorum. Oyuncularımı kutluyorum" diye konuştu.

Soğuk havada taraftarların kendilerini yalnız bırakmadığını ifade eden Sözeri, sözlerini şöyle tamamladı:

"Samsunspor taraftarına da teşekkür ediyorum. İki komşu ve dost kent olduğumuzu taraftarları gösterdi. Sahada inanılmaz bir mücadele vardı, ancak dışarıda da çok güzel bir dostluk vardı. Bu centilmence davranışlarından dolayı Samsunspor taraftarına teşekkür ediyorum."

Etiketler : Ordusporsamsunspor
Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz