Futbol

Samsunspor şanssızlığını kırmak istiyor

01 Kasım 2014 Cumartesi 18:04 - Son Güncelleme 01 Kasım 2014 Cumartesi 18:10

Kulüp Başkanvekili Hun: "Üzerimizdeki kara bulutları dağıtmak istiyoruz" dedi.

PTT 1. Lig'de yarın deplasmanda Karşıyaka ile karşılaşacak Samsunspor'un başkanvekili Recep Hun, "Üzerimizdeki kara bulutları dağıtmak istiyoruz" dedi.

Hun, AA'ya yaptığı açıklamada, ligde sadece 1 galibiyet alabildiklerini hatırlattı.

Takımın iyi mücadele ettiğini ancak şanssız şekilde galip gelemediklerini belirten Hun, "Üzerimizdeki kara bulutları dağıtmak istiyoruz. İyi mücadele etmemize rağmen son haftalarda bir türlü galibiyet alamadık. Bu da takım üzerinde baskı oluşturuyor. Bu baskının ve şanssızlığın kırılması için mutlaka galip gelmemiz gerekiyor. Oyuncularıma çok güveniyorum, bu maçı kazanıp Samsun'a 3 puanla döneceklerine yürekten inanıyorum" diye konuştu.

Umar, Ahmet Burak Solakel ve kaleci Soner'in sakat olduğuna işaret eden Hun, "Takımda 3 oyuncumuz eksik ama kadromuz geniş. Bu oyuncuların yerini dolduracak kadroya sahibiz. Eksiklerimize rağmen Karşıyaka maçından çok umutluyum. Umarım isteğimiz sonuca ulaşabiliriz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Samsunspor, yarın deplasmanda oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesislerinde ter idmanıyla tamamladı. Kaptan Musa Aydın'a antrenman sonrasında sürpriz doğum günü hazırlandı. Aydın, 34'üncü yaş günü pastasını futbolcu arkadaşlarıyla kesti.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz