Futbol

Samsunspor seri peşinde

14 Ocak 2014 Salı 19:11 - Son Güncelleme 14 Ocak 2014 Salı 19:15

Samsunspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar soruları cevapladı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, "Seri yakalamak her zaman avantajdır. Biz de seri yakalamak için mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

Kalpar, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u yenerek ligin ikinci devresine iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi.

TKİ Tavşanlı Linyitspor ile önemli bir maça çıkacaklarını belirten Kalpar şöyle konuştu:

"Deplasmanda alınan önemli bir galibiyetten sonra TKİ Tavşanlı Linyitspor maçı kolay değil. Böyle galibiyetlerden sonra bu tür maçları kazanmak zordur, bunu yıllarca yaşadık ve yaşıyoruz ama bunun bilinci içindeyiz. Her maçı tek tek düşünüyoruz. Bu maçı da kazanıp 2'de 2 yapmayı amaçlıyoruz. Biz her maçı kazanmak için mücadele etmeye çalışacağız ve kazanmanın gereklerini sahaya yansıtacağız."

Ligde bir galibiyet serisi yakalamayı hedeflediklerine işaret eden Kalpar, şu ifadeleri kullandı:

"Seri yakalamak her zaman avantajdır. Biz de seri yakalamak için mücadelemizi sürdüreceğiz. Açık söylemek istiyorum, ligin birinci devresinin son 5 maçında özellikle Mersin İdmanyurdu ile Kahramanmaraşspor'u yensek, Orduspor ile berabere kalsak 37 puanımız olurdu. Yani son 5 maçta üstümüzdeki takımlarla puan puana olma şansı yakalamış olacaktık ama o imkanı iyi kullanamadık. Onun için pes etmemek ve kaybetmemek çok önemli. Biz her maçı kazanma arzusu içinde olacağız ve rakiplerin puan kaybetmesini bekleyeceğiz."

Öte yandan Samsunspor, pazar günü sahasında oynayacağı TKİ Tavşanlı Linyitspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesislerinde sürdürdü.

Teknik direktör Kalpar yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlı futbolcular koşu, kültür fizik hareketleri ve çift kale maç yaptı. İdmana sakat olan Cemil Adıcan katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Canberk Aydın ise takımdan ayrı koşu çalışması yaptı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz