Futbol

Samsunspor'a baba vasiyeti borcu ödedi

26 Şubat 2014 Çarşamba 17:07 - Son Güncelleme 26 Şubat 2014 Çarşamba 17:12

Samsunspor'a babasının 360 liralık aidat borcunu ödedi.

Samsunspor Kulübü'ne 1995'te üye olan ancak son 3 aydır hastalandığı için kulübe aidat borcunu ödeyemeyen Kerim Edinsel, çocuklarına aidat borcunu ödemelerini vasiyet etti. Edinsel 20 gün önce hayatını kaybedince oğlu kulübe giderek babasının 360 liralık aidat borcunu ödedi.

Samsunspor'un 19 yıldır üyesi olan 74 yaşındaki Kerim Edinsel, ölümünden birkaç gün önce çocuklarını bir araya toplayarak, Samsunspor aidatının geciktiğini söyledi. Aidat borcunun mutlaka ödenmesini çocuklarından isteyen baba Edinsel, bu konuşmadan birkaç gün sonra, 20 gün önce hayatını kaybetti.

Edinsel'in oğlu Engin Edinsel, Samsunspor Kulübü'ne gelerek, Kulüp Başkanı Emin Kar'a babasının 360 liralık aidat borcunu ödedi.

Engin Edinsel, yaptığı açıklamada, babasının vefatından önce kendisini ve kardeşlerini bir araya topladığını belirterek, "Samsunspor'a aidat borcu bulunduğunu söyledi, bunu mutlaka ödememizi istedi. Ben de babamın vasiyetini yerine getirdim. Babam hasta yatağında bile hep Samsunspor'u düşünürdü" dedi.

Emin Kar ise Kerim Edinsel'i yakından tanıdığını belirterek, "Kerim ağabeyimiz vefatından önce Samsunspor'u düşünecek kadar Samsunspor sevdalısıydı. Örnek bir davranış sergiledi. Mekanı cennet olsun" diye konuştu.

AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz