Futbol

Samsunspor'a iyi haber

06 Ocak 2016 Çarşamba 17:51 - Son Güncelleme 06 Ocak 2016 Çarşamba 15:54

Lazar'ın kulübü Videoton'a kalan ödeme yapılarak ceza ihtimali ortadan kalktı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un kulüp başkan yardımcısı Rüştü Arapoğlu, "Pal Lazar'ın kulübü Videoton'a kalan ödemeyi yaparak ceza ihtimalini ortadan kaldırdık" dedi.

Arapoğlu, 2011'de Videoton takımından transfer ettikleri Pal Lazar'ın bonservis ücretinin bir kısmının ödenmemesi nedeniyle Macar kulübünün, Samsunspor'u FIFA'ya şikayet ettiğini hatırlatarak, şunları söyledi:

"FIFA bize bonservis ücretinden kalan kısmın ödenmesi talimatı gönderdi. Ödenmemesi durumunda 6 puan silme cezası uygulanacağını bildirdi. Biz de Videoton'a kalan ödemeyi yaparak ceza ihtimalini ortadan kaldırdık."

Samsunspor'un transfer tahtasının açılması için çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Arapoğlu, "Bu konuda başkanımız Erkurt Tutu çalışma yapıyor. En kısa zamanda eski oyunculara olan borcumuzu ödeyerek transfer tahtasını açtıracağız. Teknik direktörümüz Ümit Özat'ın raporu doğrultusunda gerekli takviyeleri yapacağız" ifadelerini kullandı.

Samsunspor'un Antalya'daki kamp çalışmaları hakkında da bilgi veren Arapoğlu, "Takımımız ligin ikinci yarısına çok iyi hazırlanıyor. Cuma günü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile hazırlık maçı oynayacağız. Bu maçın ardından cumartesi günü Samsun'a dönmeyi planlıyoruz. Pazar günü 19 Mayıs Stadı'nda Kırgızistan'ın Alay takımı ile dostluk maçı yapacağız. İkinci yarı hazırlıklarını Samsun'da sürdüreceğiz" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz