Futbol

Samsunspor'da Alanyaspor hazırlığı

07 Şubat 2015 Cumartesi 18:51 - Son Güncelleme 07 Şubat 2015 Cumartesi 18:54

Teknik direktör Altın: "Bir çıkış yakaladık, bu çıkışımızı devam ettireceğiz."

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, 9 Şubat Pazartesi günü sahasında oynayacağı Albimo Alanyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Erhan Altın yönetiminde, Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan antrenmanda futbolcular, ayak tenisi oynadı, ardından taktik ağırlı çift kale maç yaptı.

Altın, idmanın ardından AA'ya yaptığı açıklamada, takımın hedefi doğrultusunda tüm maçları tek tek düşündüklerini söyledi.

Önceliklerinin bu hafta oynayacakları Albimo Alanyaspor maçı olduğunu belirten Altın, "Şimdi tüm konsantrasyonumuzu bu maça çevirdik. Sahamızda 90 dakika iyi mücadele ederek maçı kazanmak istiyoruz. Albimo Alanyaspor da iyi takım ama ligde zaten kolay maç yok. Her takım her takımı yenebilecek güce ve kaliteye sahip. Onun için hiç kolay maç olmayacak. 90 dakika galibiyeti çok arzulayan ve isteyen kazanacak" dedi.

Samsunspor'un son haftalarda galibiyet serisi yakaladığını ifade eden Altın, "Bir çıkış yakaladık, bu çıkışımızı devam ettireceğiz. Tek üzüntümüz taraftarımızın cezamız nedeniyle tribünde yer alamaması ama oyuncularımız, onlar her zaman yanımızdaymış gibi oynayacak. Ben inanıyorum ki taraftarlarımız stadyuma giremeseler de stat çevresinde tezahüratlarıyla oyuncularımıza seslerini duyuracak ve itici bir güç olacaktır. Samsunspor taraftarı her türlü zorlu şartlar altında takımını yalnız bırakmamış ve bırakmayacaktır. Alacağımız galibiyeti de onlara hediye etmek istiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz