Futbol

Samsunspor'da ''Altın'' dönemi başladı

24 Haziran 2014 Salı 15:07 - Son Güncelleme 24 Haziran 2014 Salı 15:12

Samsunspor, teknik direktör Erhan Altın ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, teknik direktör Erhan Altın ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Samsunspor Kulübü Basın Sözcüsü İbrahim Ersöz, Nuri Asan Tesislerinde düzenlenen imza töreninde, Samsun'da bir sinerji oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.

Şehri kucaklayan ve dargınlıklara izin vermeyen bir yapı oluşturmaya gayret ettiklerini belirten Ersöz, "Dün, dünde kalmıştır. Herkese kapımız açıktır. Herkesi kulübümüze davet ediyorum. Gelmedikleri takdirde biz onların kapısını çalacağız" dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor ile ismi anılan Musa Sinan Yılmazer'in önünü açmak istediklerini dile getiren Ersöz, "İstediğimiz şartları bize sağladığı takdirde gönlü nereye gitmek istiyorsa ona izin verdik. Bonservis ücretini belirledik. Kendisini isteyen kulüpler var, bonservis ücretini hangi kulüp getirirse gelir alır. Nijeryalı Aminu Umar konusunda da aynısını düşünüyoruz. Genç oyuncumuz Canberk Aydın, bizim değerimiz. Onun biraz daha zamana ihtiyacı var. 'Samsunspor'un durumu kötü, biz istediğimiz futbolcuyu küçük rakamlara alırız' diye kimse böyle bir düşünce içine girmesin" diye konuştu.

Bazı futbolcularına ciddi teklifler olduğunu belirten Ersöz, "Genç futbolcumuz Doğan'a Avusturya 2. Lig takımlarından teklif var. İnşallah güzel şeyler olacak ancak değerini bulmayan hiçbir futbolcuyu kimseye vermek niyetinde değiliz" ifadesini kullandı.

Ersöz, yeni teknik direktörleri Altın'a başarılar diledi.

Samsunspor Teknik Direktörlüğü görevine getirilen Erhan Altın ise Samsun'un evi olduğunu belirterek, evine ve ailesine kavuştuğu için mutlu olduğunu söyledi.

Birlik ve beraberlik içinde yoluna devam edeceğini ifade eden Altın, "Bu sezon, yönetim beni tercih etti. Bundan son derece mutluyum. Beni ailemle buluşturdu. Bundan sonra hedefimiz, Samsunspor'u layık olduğu yere taşımaktır. Takımın iskeletini bozmayacağız. Biz, bireyler üzerine bir takım kurmayacağız. Şöhretli futbolcular maç kazandırır ama takım kurgusu şampiyonluk kazandırır. Amacımız, takım kurgusu oluşturmaktır. Değerini bulan futbolcular eğer başka takımlara gitmek istiyorsa biz de onların önünü tıkamayacağız" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz