Futbol

Samsunspor'da hedef Süper Lig

02 Eylül 2014 Salı 20:31 - Son Güncelleme 02 Eylül 2014 Salı 21:03

Samsun'un transferin son gününde renklerine bağladığı isimler basına tanıtıldı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un kulüp başkanı Emin Kar, "Geçen yılki gibi güçlü bir kadro oluşturduk, hedefimiz Süper Lig" dedi.

Kırmızı-beyazlıların transferin son gününde renklerine bağladığı Mustafa Sevgi, Talha Mayhoş ve Mbilla Etame, Nuri Asan Tesislerinde düzenlenen törenle basın mensuplarına tanıtıldı.

Törende gazetecilere açıklamalarda bulunan Emin Kar, 3 oyuncuyla da 20 gündür görüşme halinde olduklarını ancak transferlerinin son güne kaldığını söyledi.

Futbolcuların ligi çok iyi bildiğini ve kendilerini ispatladığını belirten Kar, şöyle konuştu:

"Takımımız bu 3 yeni futbolcumuzla daha da güçlendi. İnşallah hedeflediğimiz Süper Lig yolunda bize çok faydalı olacaklar. Bundan sonra transfer bitti, dedikoduların ve kavgaların bitme zamanı da geldi. Geçen yılki gibi güçlü bir kadro oluşturduk, hedefimiz Süper Lig. İnşallah bu hedefimizi gerçekleştiririz. Artık birlik ve beraberlik zamanıdır. Tüm taraftarlarımızın Passolig Kart almasını rica ediyoruz. Ayrıca yeni formalarımız da satışta, kulübümüze destek olmalarını istiyoruz."

Mbilla Etame: "Hedefim en az 10 gol atmak"

Yeni transfer Mbilla Etame ise ligde Adanaspor'da mücadele ettiğini vurgulayarak, "Samsunspor güçlü bir takım, ben de burada olmaktan çok mutluyum. Türk futbolunu biliyorum ve seviyorum. Tanıdığım bir lig, hedefim en az 10 gol atmak. Çünkü benim işim gol atmak" ifadelerini kullandı.

Genç futbolcu Talha Mayhoş da Samsunspor'u yakından takip ettiğine değinerek, takımın hedefine ulaşabilecek güce sahip olduğunu dile getirdi.

Tecrübeli futbolcu Mustafa Sevgi, büyük bir takıma geldiğini ve kendilerine inananları mahcup etmeyeceklerini kaydetti.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz