Futbol

Samsunspor'da play-off sevinci

28 Nisan 2014 Pazartesi 15:59 - Son Güncelleme 28 Nisan 2014 Pazartesi 16:01

"Arzu ettiğimiz play-off vizesini almanın sevinci içindeyiz"

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un futbol şube sorumlusu Nihat Soğuk, "Arzu ettiğimiz play-off vizesini almanın sevinci içindeyiz" dedi.

Soğuk, Manisaspor ile play-off'u garantilemek adına önemli bir maça çıktıklarını söyledi.

Manisaspor'un da play-off iddiasını sürdürebilmesi için kazanma adına sahaya iddialı çıktığını belirten Soğuk şöyle devam etti:

"Maçta ilk golü yememize rağmen oyunu bırakmadık. Oyuncularımız kazanma adına her şeylerini ortaya koydu ve 4-1 gibi önemli bir skoru yakaladık. Futbolcularımızın 'maçı kazandık' düşüncesiyle konsantrasyon eksikliği yaşaması son dakikalarda kalemizde 2 gol görmemize neden oldu ancak sahadan 4-3 galip ayrıldık. Arzu ettiğimiz play-off vizesini almanın sevinci içindeyiz."

Samsunspor'un ligin son maçını evinde Kahramanmaraşspor ile oynayacağını ifade eden Soğuk, "Bu maçın belki bizim adımıza önemi yok ancak taraftarlarımızın şimdiden passolig kartlarını almasını istiyoruz. Çünkü onlara play-off maçlarında ihtiyacımız var. Taraftarlarımız bizim saha içinde itici gücümüz" diye konuştu.

Soğuk, play-off'tan Süper Lig'e çıkmak için en iyi mücadeleyi vereceklerine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Manisaspor maçı galibiyeti ve ligde 18 maç yenilmezliğimiz rakiplerimiz açısından korkulu rüya haline gelecektir. Çok iyi mücadele eden bir ekibe sahibiz. Bunun için önce teknik heyetimize, sonra oyuncularımıza yönetimimiz ve taraftarlarımız adına teşekkür ediyorum. Samsunspor'un tek kurtuluşu Süper Lig'dir ve bu vizeyi de play-off'tan alacağız."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz