Futbol

Samsunspor'da yeni sezon hazırlıkları

19 Temmuz 2014 Cumartesi 12:01 - Son Güncelleme 19 Temmuz 2014 Cumartesi 14:30

Teknik direktör Altın: "Bünyemize katacağımız üç, dört futbolcumuz daha var"

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, Erzurum'da yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Palandöken ilçesindeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde, teknik direktör Erhan Altın gözetiminde antrenman yapan Samsunspor, sezona iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyor.

Altın, güzel bir ortamda çalışmaları yürüttüklerini belirterek, havanın serin olmasının bir avantaj olduğunu söyledi.

Birinci etabı beş günlük bir çalışmayla Samsun'da hem sağlık kontrolünden geçerek hem idman yaparak gerçekleştirdiklerini bildiren Altın, ikinci etap çalışmalarını Palandöken'de sürdürdüklerini kaydetti.

Futbolcuların çok istekli olduğunu vurgulayan Altın, "Bizim çabamız da 'futbolcularımızı sezona nasıl sağlıklı bir şekilde hazırlanırızın' çabası içerisindeyiz. 'Bunlardan nasıl verim alabiliriz' diye, futbolcularımızı lige hazırlamaya çalışıyoruz" dedi.

Kampta kadronun tam olmadığını dile getiren Altın şöyle konuştu:

"Eksikliklerimiz var. Gelecek transferler var. Başkanım ve yönetimim Samsun'da bu konuda çalışmalarını sürdürüyorlar. Bünyemize katacağımız üç, dört futbolcumuz daha var. Bu doğrultudan sonra eğer hazırlık maçlarında, üçüncü etapta yine eksik bölgelerimiz olursa bunu yine yönetimimize sunacağız."

Fenerbahçe'den de Recep Niyaz'ı transfer etmeye çalıştıklarını anlatan Altın, "Zaten yönetime liste verdik. Bünyemize katacağımız arkadaşlarımız, bizim bu kültürümüze, bu karakter yapımıza, aile yapımıza yakışır kişileri alıyoruz. Yani ince eleyip, sık dokuyoruz hesabı. Aceleci değiliz, acele etmiyoruz. Bize kim faydalı olur, geldiği zaman kim bize katkı sağlar, onun çabası içerisindeyiz" şeklinde konuştu.

Fikstür çekimleri

Altın, ligde fikstürün çekildiğini ve ilk maçı Giresunspor ile oynayacaklarını belirterek, şöyle devam etti:

"Yani bütün takımlara bizim bakış açımız, her takıma saygı gösteriyoruz, her takımı aynı seviyede tutuyoruz, kendimiz gibi. Aynı seviyede tuttuğumuz için bir şey fark etmiyor. Amacımız bizim saha içerisinde, futbolculardan ne istiyoruz, futbolcular bize ne verecek? Fikstürün avantajları, dezavantajları derler, öyle bir şey yok. Zaten hepsiyle karşılaşıyoruz. Başlangıç önemli. Taraftarımızı mutlu etmek adına 'nasıl başlarsak öyle devam eder' niyetindeyiz. Biz iyi başlayacağız. Her takım iyi başlamak için mücadele edecek sahada. İçerideki seyirci avantajımızı iyi kullanmak istiyoruz."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz