Futbol

Samsunspor'un hedefi ilk 6

10 Kasım 2013 Pazar 14:21 - Son Güncelleme 10 Kasım 2013 Pazar 14:24

Soğuk: "Samsunspor'un hedeften uzaklaşması veya şaşması söz konusu değildir"

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un futbol şube sorumlusu Nihat Soğuk, "Samsunspor'un hedeften uzaklaşması veya şaşması söz konusu değildir" dedi.

Soğuk, lig sonunda hedeflerinin ilk 6 içinde olmak olduğunu kaydetti.

Samsunspor'un bu hedef doğrultusunda yoluna devam ettiğini belirten Soğuk, "Samsunspor'un hedeften uzaklaşması veya şaşması söz konusu değildir. Biraz şanssızlıklık yaşıyoruz. Özelikle Şanlıurfaspor maçında Adiloviç ve Serkan Çalık'la yakaladığımız pozisyonları değerlendirebilseydik Samsun'a 3 puanla dönebilirdik. Çok sayıda oyuncumuz hem sakat hem de cezalı durumda. Ancak onların yerine oynayan oyuncularımız da iyi mücadele etti. Sadece neticelerde sıkıntı yaşıyoruz, yani elimize geçen fırsatları gole çevirmekte güçlük yaşıyoruz" diye konuştu.

"Samsunspor duraklama döneminde"

Takımın özveri ve gayretinin üst düzeyde olduğunu ifade eden Soğuk, "Peş peşe oynağımız Bucaspor, Ankaraspor ve Şanlıurfaspor maçlarında 3 beraberlik alarak biraz hedeften uzaklaşıyor gözüksek bile üstümüzdeki takımların bazılarında düşüşler başladı. Ligde 10 takım güç olarak birbirine çok yakın. Balıkesirspor inişe geçti, biz duraklama dönemi yaşıyoruz. Ancak mücadeleci yapımımız hiç değişmedi, bir tek skoru bulmakta zorlanıyoruz" şeklinde konuştu.

"Adanaspor maçını kazanmak zorundayız"

Gelecek hafta liglere ara verileceğini hatırlatan Soğuk şunları kaydetti:

"Önümüzdeki hafta lige ara verilecek ve 2 hafta sonra Adanaspor ile sahamızda karşılayacağız. Bu süreci iyi değerlendireceğiz. Adanaspor maçına hazırlanma süreci uzun olacağı için sakatlarımız da iyileşecektir. Ligin üstünden kopmamak için mutlaka bu maçı kazanmak zorundayız. İlk 6'nın hemen ensesindeyiz. Balıkesirspor'da nasıl düşüş başladıysa diğer takımlarda da düşüşler yaşanacaktır. Çünkü lig uzun maraton. Bu ligde İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Ankaraspor biraz kalite anlamında diğerlerinden iyi durumda. Diğer takımların hepsi birbirini yenebilecek güçte. Onun için ligde dengelerin önümüzdeki süreçte değişeceğine inanıyorum. Bu süreçte de biz toparlanmak ve hedefe doğru yürümek zorundayız."  

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz