Futbol

Samsuspor'dan bilet tepkisi

10 Mayıs 2014 Cumartesi 18:18 - Son Güncelleme 10 Mayıs 2014 Cumartesi 18:21

"Ankarasporlu yöneticiler ne gibi önlem alırsa alsın turu geçeğiz" diye konuştu.

PTT 1. Lig play-off rövanş maçında Ankaraspor ile deplasmanda karşılaşacak Samsunspor'un kulüp başkanı Emin Kar, Ankaraspor'un rakip takım taraftarı için bilet fiyatını 400 lira olarak açıklamasına tepki gösterdi.

Kar, kararın, Samsunspor taraftarının 13 Mayıs Salı Ankara'da oynanacak maça gelmemesi için alındığını öne sürerek, "Bursaspor da Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray maçının misafir takım bilet fiyatını 800 lira olarak belirlemişti. Oraya da Galatasaraylı taraftarlar gidememişti ancak turu geçen taraf yine misafir takım olmuştu" dedi.

Bu konuda yapabilecekleri bir şeyin olmadığını dile getiren Kar, "Taraftarlarımızın Ankara'ya gitmesini istemiyorlar. Bugüne kadar biletleri 1 liraya veya 2 liraya satıyorlardı ama yine de seyircileri gelmiyordu. Ligdeki deplasman maçında onların taraftarından fazla seyircimiz maçı izlemeye gelmişti. Taraftarımıza önlem almak için bilet fiyatını 400 lira açıkladılar. Ankarasporlu yöneticiler ne gibi önlem alırsa alsın turu geçeğiz" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz