Futbol

Serdar Özkan'dan ilginç haciz!

11 Ekim 2014 Cumartesi 18:34 - Son Güncelleme 11 Ekim 2014 Cumartesi 19:04

Özkan'ın avukatları, Samsunspor'un kasasındaki 113 TL'lik demir parayı haczetti!

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un başkanvekili Recep Hun, "Eski futbolcumuz Serdar Özkan'ın avukatları otoparkımıza gittiler, kasadaki 113 lirayı, hem de demir parayı haczettiler" dedi.

Hun, Nuri Asan Tesislerinde basın toplantısı düzenledi. Kulübün son günlerde maddi anlamda sıkıntılar yaşadığını belirten Hun, "Bu sıkıntıların üstesinden gelmek için yönetim olarak var gücümüzle çalışmaktayız. Gerektiğinde cebimizden para veriyoruz, gerektiğinde ise sayıları 10'a varmayan iş adamı, belediye başkanı, kuruluşlardan maddi yardım alıyoruz" diye konuştu.

"Bunun adı dilenmekse dileneceğiz"

Sıkıntılarla boğuşurken oyuncularının motivasyonunu kırmamaya çalıştıklarına değinen Hun, şöyle devam etti:

"Samsunspor'un Yabancılar Çarşısı'ndaki otopark ve storesi dışında bir geliri yok. Bu gelirler de sadece kulübün küçük giderlerini karşılayabiliyor. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan, Spor Toto'dan, yayından gelen gelirlerin de nerelere gittiği herkes tarafından bilinmektedir. Bu kulübün dönmesi için tabi ki sıcak paraya ihtiyaç var. Ne yapılacak, gerektiğinde cebimizden vereceğiz, gerektiğinde ise bazılarının alaycı söylemiyle dilenerek. Bunun adı dilenmekse dileneceğiz ama kimin için, Samsunspor için."

"Bir kalenin içinde mahkumuz, etrafımız temliklerle kapatılmış durumda"

Kulübün en büyük sıkıntısının temlikler olduğuna işaret eden Hun, "Biz bu kalenin içinde mahkumlarız. Etrafımız temliklerle kapatılmış. İşimizi gücümüzü bıraktık Samsunspor'un geleceği, başarısı için uğraşıyoruz. Başkanımız maaş alıyormuş, evet alıyor. Bu takımda kaza geçirmiş, bütün arkadaşlarına ev verilmiş, araba verilmiş, ona da o zamanın şartlarında maaş bağlanmış ama bu kamuoyunda malzeme konusu yapılıyor. Ayıptır, günahtır" ifadelerini kullandı.

"Para bulmak için dilenmişiz"

Samsunspor'un eski futbolcularına borçlarını ödemeye çalıştığını vurgulayan Hun, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Para bulmak için dilenmişiz. Kimin dilencisiyiz. Kendimiz için para mı istedik. Ne istediysek Samsunspor için istedik. İstemeye de devam edeceğiz. Adını ne koyarsanız koyun. Ayıp değil yaptığımız. Tek sevdamız Samsunspor. Kulübün her şeyi temlikli ve hacizli. Geçen gün eski futbolcumuz Serdar Özkan'ın avukatları otoparkımıza gittiler, kasadaki 113 lira, yanlış anlamadınız eski parayla 113 bin lirayı, hem de demir parayı haczettiler. Biz de bu nedenle storeleri bir başkasının üzerine yaptık. Storelerde de aynı şeyi mi yaşasaydık. Storeye de el koyarlar. Biz bunlarla boğuşuyoruz. Çıkmışlar store kimin, otopark kimin diye eleştiriyorlar. Bunu diyeceğinize gelin Samsunspor'u nasıl kurtarırız onu tartışalım. Birlikte fikirler üretelim. Cenazeyi birlikte kaldıralım."

"Emin Kar personeline para vermediği için gözyaşları döktü"

Recep Hun, istifasını gözyaşları içinde açıklayan kulüp başkanı Emin Kar ile ilgili de şunları kaydetti:

"Başkanımız üzüntülü. Kurban Bayramı öncesi maaş verememiş personeline, üzülmesin mi, futbolcuya verememiş üzülmesin mi? Başkanın gözyaşları, evine Kurban Bayramı'nda ekmek götüremeyen personeli ve futbolcusu içindi, bunu herkes bilsin. Bir babayı düşünün, evine ekmek götüremiyorsa çocuklarının yüzüne nasıl bakar? Evine nasıl gider? Başkanda bazılarında olmayan duygu var."

Öte yandan kırmızı-beyazlılar, deplasmanda Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını Nuri Asan Tesislerinde sürdürdü.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz