Futbol

Şimdi neredeler: Jozy Altidore

31 Mart 2022 Perşembe 18:25 - Son Güncelleme 31 Mart 2022 Perşembe 18:27  |  Kaynak : TRT SPOR

17-18 yaşında geleceğin en büyük yıldızlarından biri olarak gösterilen ancak kariyeri tıpkı vatandaşı Freddy Adu gibi beklentilerin uzağında kalan ve bir dönem ülkemizde Bursaspor'da oynayan Jozy Altidore şu anda nerede, ne yapıyor?

2006 yılında profesyonel kariyerine New York Red Bulls'ta başlayan Jozy Altidore, burada kısa sürede attığı gollerle adını duyurdu ve 19 yaşında İspanya'nın yolunu tuttu. 2008'in yaz transfer döneminde Villarreal'e imza atan oyuncu, "sarı denizaltılar"da beklenen seviyeye bir türlü ulaşamadı.

İngiltere'de Hull City, Türkiye'de ise Bursaspor'a kiralanan ABD'li forvet, 3 sezonluk Villarreal macerasının ardından Hollanda'ya transfer oldu. AZ Alkmaar'da kariyerini yeniden çıkışa geçiren Altidore, Sunderland ile Ada'da bir kez daha şansını denedi ancak yine istenileni veremedi. 

2015 kış transfer döneminde Toronto'ya imza atarak ülkesine dönen 32 yaşındaki ABD'li forvet oyuncusu şu anda geçtiğimiz kış transfer döneminde kadrosuna katıldığı MLS ekibi New England'ın başarısı için ter döküyor.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz