Futbol

Sinan Kaloğlu: Oyunu skora yansıtmak istiyoruz

01 Ekim 2022 Cumartesi 22:56 - Son Güncelleme 01 Ekim 2022 Cumartesi 23:04  |  Kaynak : İHA, AA

Spor Toto 1. Lig'de evinde Eyüpspor'la golsüz berabere kalan Altay'ın teknik direktörü Sinan Kaloğlu, 4 haftadır yenilmediklerini, 3 haftadır da kalelerinde gol görmediklerini söyledi. Kaloğlu, "Bu oyunu skora yansıtmak istiyoruz" dedi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Kaloğlu, sahada çok iyi bir mücadele olduğunu söyledi.

Kendi takımın sahaya ruhunu ve karakterini koyarak mücadele ettiğini ifade eden Kaloğlu, “Galip gelebilirdik. Kaçırdığımız pozisyonlar var. Mağlup da olabilirdik. Tempolu, güzel, zevkli bir karşılaşma oldu. Haftalardır iyi gidiyoruz. Oyun sisteminde savunma anlamında birçok şeyi oturttuk” dedi.

Ofansif olarak çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Kaloğlu, “Ofansif olarak oynattığımız oyuncuların bir tanesi sol bek, ilk defa o bölgede oynuyor. Orta sahada oynattığımız oyuncu sağ bek oyuncusu. Diğer sol bek oyuncusunu da orta sahada oynatıyoruz. Forvetimiz 38 yaşında. Oyuna sonradan soktuğumuz oyuncumuz 41 yaşında. Bu yüzden ben onlarla gurur duyuyorum. Harika bir iş çıkarıyorlar. Böyle devam edeceğiz inşallah. Dört haftadır yenilmiyoruz, üç haftadır da gol yemiyoruz. Bunu devam ettirip skora yansıtmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz