Futbol

''Son vuruşlarda eksiğimiz var''

06 Aralık 2015 Pazar 17:00 - Son Güncelleme 06 Aralık 2015 Pazar 15:05

Fikret Yılmaz, 7-8 net pozisyona rağmen 2 puan kaybettiklerini söyledi.

PTT 1. Lig'de sahasında Karşıyaka ile golsüz berabere kalan Balıkesirspor'un teknik direktörü Fikret Yılmaz, "Maalesef en az 7-8 net pozisyon olmasına rağmen sahamızda 2 puan kaybettik" dedi.

Yılmaz, Balıkesir Atatürk Stadı'nda oynanan müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuncularının iyi oyun sergilediğini ancak gol bulamadıklarını söyledi.

Takımın ve taraftarların galibiyet hasretinin farkında olduğunu belirten Yılmaz, şöyle konuştu:

"Çok üzgünüz. Altınordu maçında da aynı sorunlarla karşılaştık. Son vuruşlarda eksiğimiz var. Futbol adına her şeyi yaptık. Maalesef en az 7-8 net pozisyon olmasına rağmen sahamızda 2 puan kaybettik. Gol yollarında üretken olmanın yollarını arayacağız. Ayrıca ilk devrenin bitmesine 3 maç kaldı. İlk devreyi en iyi yerde bitirmek istiyoruz."

Karşıyaka cephesi

Karşıyaka Teknik Direktörü Kemal Özdeş ise Balıkesir'e 3 puan almak için geldiklerini ve bunu elde edecek oyunu sahaya yansıttıklarını anlattı.

İlk yarı güzel oynadıklarını ancak ikinci devrede ileri uçta baskı kuramadıklarını dile getiren Özdeş, "Balıkesir takımı da kazanmak için oynadı. Bir puanı kar olarak görmüyorum. Taraftarla el ele bu yerden çıkacağımızı ümit ediyorum" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz