Futbol

Sönmez: "1 puan da bizim için önemli bir kazanımdır"

29 Eylül 2018 Cumartesi 18:13 - Son Güncelleme 29 Eylül 2018 Cumartesi 18:45

Spor Toto 1. Lig'in 7. haftasında konuk ettiği Altınordu ile 1-1 berabere kalan Hatayspor'un teknik sorumlusu Murat Sönmez, bir puanın kendileri için önemli bir kazanım olduğunu belirtti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Murat Sönmez, zor bir ligde mücadele verdiklerini söyledi.

Maça iyi başlayamadıklarını ifade eden Sönmez, şunları kaydeti:

"İlerleyen dakikalarda dengeyi kurduk, o bölümlerde golümüzü de bulduk. Tabii ki genç, dinamik ve sistemli bir takımla oynuyorsun. Kısa pasları iyi yapan, savunmanın arkasına oyuncular sarkıtan önemli bir takım. Yani bu ligde tabii ki iyi mücadele etmek, savaşmak lazım, onu da yapıyor oyuncularımız. Bölüm bölüm skoru korumanın verdiği bir içgüdüsel hareketle oyunun kontrolünü zaman zaman kaçırıyoruz ama sonradan yine dengeyi bulduk. Bölüm bölüm oyunun git gelleri vardı o bölümlerde ortaya koyduğumuz iyi bir futbol da vardı. Belki 3 puana ulaşabilirdik. Direkten dönen pozisyonla belki de buraya sizin karşınıza 3 puanla gelen bir teknik adam olacaktık, olmadı ama 1 puan da bizim için önemli bir kazanımdır."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz