Futbol

Ş.Urfa-Adana dostça

04 Ağustos 2014 Pazartesi 21:35 - Son Güncelleme 04 Ağustos 2014 Pazartesi 21:38

PTT 1. Lig takımlarından Ş.Urfaspor ile Adanaspor, hazırlık maçında 2-2 berabere

PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor ile Adanaspor, hazırlık maçında 2-2 berabere kaldı.

Yeni sezon hazırlıklarını Düzce'nin Kaynaşlı ilçesi'ndeki Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesislerinde sürdüren Şanlıurfaspor, Bolu'da kampta olan Adanasporla tesisin sahasında hazırlık maçı yaptı.

Şanlıurfaspor, Fevzi Elmas, Göksu Alhas, Onur Akbay, Hüseyin Tok, Hüsnü Başkurt, Mustafa Aşan, Onur Bilgen, Yusuf Akyel, Simon Zenke, Youssef Yeşilmen ve Rodrigo Tello'dan oluşan ilk 11 ile sahaya çıktı.

Adanaspor ise Atilla Koca, Fahri Akyol, Ozan Tahta İşleyen, Mertan Açıl, Selçuk Şahin, Fatih Şen, Fevzi Özkan, Samican Keskin, Olcay Turhan, Ergin Keleş, Murat Yılmaz ve Tiago Bezerra 11'i ile sahada yer aldı.

Karşılaşmanın ilk yarısında kazanılan penaltıyı gole çeviren Adanasporlu Ergin Keleş'in golü ile son bulurken, ikinci yarıya baskılı bir şekilde başlayan Şanlıurfaspor, Şilili futbolcu Rodrigo Tello'nun 55. dakikada kazanılan serbest vuruştan attığı frikik golü ile eşitliği sağladı. Baskısını arttıran Urfa temsilcisi Youssef Yeşilmen'in 80'inci dakikada bulduğu golle karşılaşmada skoru 2-1'e getirdi. Yoğun sis nedeniyle zaman zaman duran maç Adanasporlu Tiago Bezerra'nın 85'inci dakikada bulduğu golle skoru eşitledi.

Karşılaşma 2-2'lik skorla son buldu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz