Futbol

"Takım olgusu oturuyor"

09 Kasım 2013 Cumartesi 22:22 - Son Güncelleme 09 Kasım 2013 Cumartesi 22:26

Adanaspor T.Direktörü Eriş: "Kazanan bir takım yaratıyoruz."

Levent Eriş, sıkıntılı bir hafta geçirdiklerini, 8 sakat, iki de cezalı oyuncuları bulunduğunu söyledi.

Sakatlıkları devam eden 8 oyuncudan birkaçının Balıkesirspor maçına yetişme ihtimali olduğunu belirten Eriş, "Sakat oyuncularımızdan bazıları oynayabilecek, bazıları oynamayacak. 8 sakatımız 2 cezalı var. İnşaallah maç gününe kadar 1-2 tanesini yetiştirebilme şansımız var. Kötü bir haftada yakalandık. Sayısal olarak sıkıntılıyız. Ama çok önemli değil. Ben böyle şeylere aldırış eden biri değilim. Kadroda yer alacak oyuncularımız şanslarını iyi kullanacaklardır. İnşaallah bizi mahçup etmezler ve verdiğimiz formayı iyi kullanırlar" dedi.

"Adanaspor takımı her koşulda sahaya çıkıp oynayacak ve gerekli galibiyeti alacak kadroya sahiptir" diyen Levent Eriş, "Rakibin de iki eksiği var. Önemli oyuncular eksik. Yerine oynayacak arkadaşlar da ellerinden geleni yapacaklar ve birbirinden değerli oyuncular. Eksikler nedeniyle biz de onlar da bu konuda handikap yaşamayacağımızı düşünüyorum. İnşaallah kazanan takım oluruz" diye konuştu.

Adanaspor'da takım olgusunun oturduğunu dile getiren Levent Eriş, "Dışarında kaybetmeyen, içeride kazanan bir takım olgusu yarattığımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.


8 oyuncu sakat, 2 oyuncu cezalı

Adanaspor'da Rahman ve Ümit cezalı oldukları için oynamayacaklar. Tolga, Fabiano, Merthan, Tayfun, Tiago, Ergin, Cem ve Berk de Balıkesirspor karşılaşması öncesi Adanaspor'da sakat olan futbolcular. Sakat oyuncuların bir kısmının Balıkesir maçına yetişmesi için çaba sarf ediliyor.

Tolga'nın oynama ihtimali zor

Adanaspor'da kaleci Tolgahan Acar'ın oynama ihtimali oldukça zor. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşması öncesinde omuzundan sakatlanan Tolgahan, 1461 Trabzon maçı sonrası kontrolden geçti ve tecrübeli kalecinin ayrıca arka adalesinde yırtık olduğu da tespit edildi. Tolgahan'ın, pazartesi akşamı Balıkesir maçında oynama ihtimalinin zayıf olduğu öğrenilirken, büyük olasılıkla bu karşılaşmada genç kaleci Yaşar'ın oynaması bekleniyor.

Tiago'nun yetişmesi için çaba sarf ediliyor

Geçtiğimiz çarşamba günü deplasmanda 1461 Trabzon ile karşılaşan ve golsüz berabere kalan Adanaspor'da Brezilyalı golcü Tiago Bezerra karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Dizinde ödem teşhisi konulan Tiago'nun, Balıkesir'e karşı oynama ihtimalinin şüpheli oduğu açıklandı. Tiago Bezerra'nın zorlu Balıkesirspor karşılaşmasına yetişmesi için Adanaspor'un sağlık ekibi yoğun çaba sarf ediyor. Ancak bu oyuncunun durumu maç saatinde netleşecek.

Merthan fedakarlık yapacak

Turuncu-Beyazlı ekipte sakatlar kervanına Merthan Açıl da katıldı. Balıkesirspor maçı öncesi 8 sakatı bulunan Adanaspor'da Merthan'ın da ayak parmağında kırık var. Bu futbolcunun Balıkesirspor ile oynanacak olan karşılaşmada fedakarlık yapacağı öğrenildi. Merthan'ın Balıkesirspor ile oynanacak olan maça yetişeceği dile getirilirken, ardından milli maç arasıyla tecrübeli oyuncunun dinlendirileceği ifade edildi.

Adanaspor 1 ay Çatalan'da

Adanaspor bir ay boyunca antrenmanlarına Çatalan Tesisleri'nde devam edecek. Osman Yereşen Tesisleri'nin bakıma alınması nedeniyle Turuncu-Beyazlı ekip bu haftadan itibaren 1 ay boyunca tüm idmanlarını Çatalan Tesisleri'nde yapılacak. Adanaspor bakıma alınan Osman Yereşen Tesisleri'ne bir ay sonra dönebileceği açıklandı.

Serkan Şenyürek (Ajansspor)

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz