Futbol

"Takımımın başındayım''

17 Temmuz 2016 Pazar 16:22 - Son Güncelleme 17 Temmuz 2016 Pazar 13:25

Erkan Sözeri, sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaları yalanladı.

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, "Ben takımımın başındayım ve görevime devam ediyorum. Sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamalar kesinlikle gerçeği yansıtmıyor." ifadelerini kullandı.

Sözeri, görevi bıraktığı yönünde sosyal medyada çıkan haberlere ilişkin, kulübün internet sitesinden açıklamada bulundu.

Takımla Kızılcahamam'da kampta olduğunu belirten Sözeri, kendisiyle ve kulübüyle ilgili yapılan gerçek dışı haberlere itibar edilmemesini istedi. Camiada kriz yaratmak isteyenlere fırsat verilmemesi gerektiğini bildiren Sözeri, şunları kaydetti:

"Ben takımımın başındayım ve görevime devam ediyorum. Sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamalar kesinlikle gerçeği yansıtmıyor. Biz işimize bakıyoruz. Her transfer, başkanımızın, yöneticilerimizin ve benim ortak bilgimiz dahilinde uyumlu ve çok şeffaf bir şekilde yürütülüyor. Bu tür bilgi kirliliklerine neden olan kişiler asla gerçek Adana Demirsporlu olamaz. Adana Demirspor camiasında kriz yaratmak isteyenlere de asla fırsat vermeyeceğiz. Zaten başkanımız Sedat Sözlü de gereken açıklamayı yapmıştır. Kendilerine teşekkür ediyorum. Böylesine asılsız haberlere itibar edilmesin. Bir daha bu tarz gerçekle yakından uzaktan alakası olmayan konular hakkında beyanat vermeyeceğim."

Kulüp başkanı Sedat Sözlü de sosyal medya hesabından, "Erkan Sözeri hocamız görevinin başındadır. Asılsız haberlere itibar etmeyiniz." şeklinde açıklamada bulundu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz