Futbol

Taner Öcal: Ne diyebilirim ki sözün bittiği yer

09 Mart 2019 Cumartesi 16:56 - Son Güncelleme 09 Mart 2019 Cumartesi 17:03

Afjet Afyonspor'a yenilen Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Taner Öcal, "Bu ağır misyonu çocuklara yüklemek bence vicdansızlık. Ne diyebilirim ki sözün bittiği yer" dedi.

Spor Toto 1. Lig'in 25. haftasında Afjet Afyonspor'a sahasında 4-0 mağlup olan Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Taner Öcal, büyük bir yükün altında olduklarını söyledi. Öcal, "Bu ağır misyonu çocuklara yüklemek bence vicdansızlık. Ne diyebilirim ki sözün bittiği yer" diye konuştu.

Öcal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, genç çocuklarla mücadele ettiklerini ve büyük bir yükün altında olduklarını söyledi.

Futbolcularının tecrübesiz olduğunu vurgulayan Öcal, şunları kaydetti:

"Aslında maça fena başlamadık ama işte tecrübesizlik var. Bir top kaptırıyoruz oyun kurarken ve hemen penaltı yaptırıyoruz. Oyun anlamında bir defa çok kötüydük. Hafta içinde merkez ve kenar hücumlar konusunda çok çalıştık. Çocuklara da bir suç bulamıyorum. Çok yoruldular ve bu yükün altında çok ezildiler. Bu durum futbola da yansıyor. Bu ağır misyonu çocuklara yüklemek de bence vicdansızlık. Ne diyebilirim ki sözün bittiği yer."

Kaynak: AA

 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz