Futbol

Taner Öcal: Sahipsiz kaldık

09 Şubat 2019 Cumartesi 17:34 - Son Güncelleme 10 Şubat 2019 Pazar 00:41

Eskişehirspor'a 4-0 yenilen Kardemir Karabükspor'un hocası Öcal, "Bundan iki sene önce 'Karabükspor bu duruma düşecek' deselerdi, inanın herkes gülerdi... Sahipsiz kaldık" dedi.

Spor Toto 1. Lig'in 21. haftasında sahasında Eskişehirspor'a 4-0 mağlup olan Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Taner Öcal, sahipsiz kaldıklarını söyledi.

Öcal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, transfer tahtası açılacağı umuduyla geldiklerini, kendilerinden daha kötü durumda bulunan Tetiş Yapı Elazığspor ile Eskişehirspor'un transfer tahtasını açtığını belirtti.

Türkiye liglerinde transfer tahtasını açmayan tek takım kendilerinin olduğunu savunan Öcal, "Bundan iki sene önce 'Kardemir Karabükspor bu duruma düşecek' deselerdi, inanın herkes gülerdi. Sahada gördüklerim beni bugün çok üzdü. Sevindiğim şeylerde var. Fuat Çapa hocanın bir spor adamı gibi davranması bizi çok mutlu etti. Kaptanımızın maalesef tendonu koptu. Bizim kırılgan bir yapımız var, ekip olarak da alternatiflerimiz çok zayıf. İki oyuncumuz eksik olduğunda takım düzenimiz kayboluyor. Sahipsiz kaldık ne diyebilirim ki? Hep aynı şeyleri söylüyoruz. Bu kadar yükü 18-19 yaşındaki çocukları yükledik." diye konuştu.

Tetiş Yapı Elazığspor ile Eskişehirspor'un el birliğiyle transfer yasağını kaldırdığını aktaran Öcal, şunları kaydetti:

"Burada kulüp başkanı Mehmet Yüksel dışında kimse yok. Ne Valisi, ne Kaymakamı, ne fabrikası hiç kimse sahip çıkmıyor. Biz çocuklara söz verdik, onların yanında olacağız. Takımda iki kişi mili takıma gidecek. Türk futboluna bu çocukları kazandırmış olmak bizim tek tesellimiz."

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz