Futbol

Taner Taşkın'dan hakem tepkisi

21 Şubat 2018 Çarşamba 22:33 - Son Güncelleme 21 Şubat 2018 Çarşamba 22:39

Spor Toto 1. Lig'in 23. haftasında deplasmanda İstanbulspor'a 1-0 mağlup olan Grandmedical Manisaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, hakemi eleştirerek "Bize, düştü gözüyle bakıp çok rahat düdük çalıyorlar." dedi.

Karşılaşmaya önemli oyuncularında yoksun çıktıklarını aktaran Taşkın, "İstanbulspor bizden daha organize bir takım. Tamamen savunmaya yönelik bir oyun tercihimiz vardı. Bunu da 90+6. dakikaya kadar iyi yaptığımızı düşünüyorum. Fazla pozisyon vermedik. Hakemler çok ucuz bir şekilde penaltı çalabiliyorlar. 7 dakikalık uzatma bana fazla geldi. İstanbulspor bizden daha iyi bir futbol oynadı, bunu kabul ediyorum." ifadelerini kullandı.

Genç bir kadroya sahip olduklarını ve ligin sonuna kadar mücadele edeceklerini aktaran Taşkın, şunları kaydetti:

"Elimizdeki 3 tecrübeli ve 8 genç oyuncumuzla mücadele ediyoruz. Hakemlerin maçın önüne geçmesini istemiyorum. İstanbulspor bugün bizi 3-0 veya 4-0 yenseydi hiçbir şey demezdim. Son dakikaya kadar maçı getirmişiz, sonra basit penaltıyla maçı veriyoruz, üzücü bir durum. İki aydır maç verilmeyen, 4. hakemlik yapan bir hakemi böyle maça veriyorlar. Bize, düştü gözüyle bakıp çok rahat düdük çalıyorlar. Oyuncularım ellerinden gelen her şeyi yaptılar."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz