Futbol

Tiago Adana Demirspor'da

04 Ocak 2016 Pazartesi 15:40 - Son Güncelleme 04 Ocak 2016 Pazartesi 13:45

Adana ekibi, Kuveyt'in El-Arabi takımından Tiago ile 1,5 yıllık sözleşme yaptı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Kuveyt'in El-Arabi takımından Brezilyalı Tiago Bezerra'yı renklerine bağladı.

Adana Demirspor Kulüp Başkanı Sedat Sözlü, Aytaç Durak Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında, yönetim kurulu olarak başarıya endekslendiklerini, Tiago transferinin de bu doğrultuda yapıldığını söyledi.

Adana'nın 21 yıldır Süper Lig'de takımı bulunmamasını büyük şanssızlık olarak değerlendiren Sözlü, şunları kaydetti:

''21 yıldır duyulan hasret ve özlemin son bulması noktasında varımızı yoğumuzu, her şeyimizi ortaya koyuyoruz. Her şeyimizi başarıya endeksledik. Yaptığımız tüm transferler başarıya endeksli, onun dışında tek bir hesabımız yok. Eğer yönetim olarak para hesabımız olsa Attamah'ı, Pote'yi istiyorlar, çok iyi yıldız oyuncularımız var, onları satar, paraya çeviririz. Parada, pulda işimiz yok. Biz bu takımı şampiyon yapmak için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Bizim için en büyük kazanç, Adana Demirspor'un başarısıdır. Takımın başarısı için nokta transferler yapma gayreti içerisindeyiz.''

"Adanaspor'a nispet olsun diye transfer etmedik"

Daha önce Adanaspor forması da giyen Tiago'yu, bu takıma nispet olsun diye transfer etmediklerinin altını çizen Sözlü, ''Tiago, Adana Demirspor'a faydalı olur diye bu transferi yaptık. Tiago dışında da bir çok oyuncu önerdiler bize ama biz Adana'yı bilen, tanıyan, bizimle çalışmak isteyen oyuncularla çalışmak istiyoruz, Tiago'yu bu yüzden tercih ettik. Tiago'yla 1,5 yıllığına anlaştık'' dedi.

Sözlü, iyi bir kaleci, 2 stoper ve 2 sağ bek oyuncu daha almak istediklerini, bu doğrultuda çalışmalarının sürdüğünü sözlerin ekledi.

''Savaşçı bir oyuncu göreceksiniz'

Tiago da daha önce Adanaspor'da oynadığını ve orada güzel günler geçirdiğini belirterek, şöyle konuştu:

''Artık Adana Demirspor oyuncusuyum ve burada olduğum için çok mutluyum. Başkan başta olmak üzere herkeste şampiyon olma ve Süper Lig'e çıkma düşüncesi olduğu için buradayım. Herkes para için geldi diyebilir fakat para düşüncem olsaydı Kuveyt'te kalırdım. Ben kariyer yapmak ve Süper Lig'de oynamak istiyorum. Adana Demirspor Başkanı ve tüm kulüp de bu düşünce olduğu için Adana'ya geldim. En iyi şekilde çalışıp, takıma faydalı olmaya çalışacağım. Hazır ve savaşçı bir oyuncu göreceksiniz.''

Tiago, tesislerdeki antrenman sahasında taraftarlarla fotoğraf da çektirdi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz