Futbol

Tuncel'in istifası kabul edilmedi

07 Kasım 2013 Perşembe 22:58 - Son Güncelleme 07 Kasım 2013 Perşembe 23:01

Yönetim Kurulu, Başkan'ın istifasını oy birliğiyle reddetti.

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'da, Kulüp Başkanı Mustafa Tuncel'in istifasının yönetim kurulu tarafından oy birliğiyle reddedildiği bildirildi.

Basın sözcüsü Yüksel Yavuz, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, Başkan Mustafa Tuncel'in, Karşıyaka maçının ardından çıkan olaylar sonrasında istifa dilekçesini kulübün hukuk işlerine verip, kayda geçirdiğini belirtti.

Yönetim kurulu olarak Tuncel'in Adana Demirspor'a büyük hizmetler verdiğini, ileride de bu hizmetlerin devam edeceğine inandıklarını belirten Yavuz, şunları kaydetti:

"Başkanımız Mustafa Tuncel, Adana Demirspor futbolcularının ve teknik direktörünün taraftarlar tarafından toplu olarak maçın başından itibaren ıslıklanması, küfür edilmesi ve yuhalanması karşısında tepki olarak böyle bir karar almıştır. Yönetim kurulu olarak bu gerekçeyle başkanımızın istifasını oy birliğiyle reddetmiş bulunuyoruz. Adana Demirspor taraftarı herkesin bildiği üzere her türlü koşullarda camiasına sahip çıkmıştır ve her zaman da böyle bilinecektir. Çarşamba günü taraftarımızın başkanımıza, yönetim kurulumuza, teknik direktörümüze ve futbolcularımıza gösterdiği tepki böylesine güçlü Adana Demirspor taraftarına yakışmamıştır. Yıllardır takımına destek olan büyük Adana Demirspor taraftarı bundan sonraki süreçte de yine mavi-lacivertli takımına sonsuz destek olacaktır. Hep beraber el ele, gönül gönüle, omuz omuza vererek, başarıya koşar adımlarla gideceğiz."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz