Futbol

Uğur ve Bizati'den maç yorumu

23 Aralık 2013 Pazartesi 23:10 - Son Güncelleme 23 Aralık 2013 Pazartesi 23:13

Adana Demirspor ve Tekden Denizlispor teknik direktörleri maçı değerlendirdi.

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'da, teknik direktör Mustafa Uğur, Tekden Denizlispor maçını zor da olsa kazandıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Uğur, maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında, maçın 3-0'a kadar olan bölümünde arzu ettikleri, tempolu ve ne yaptığını bilen bir Adana Demirspor olduğunu, ancak bu skordan sonra oyundan kopmalar, konsantrasyon kaybı ve bir takım hatalar zinciri meydana geldiğini söyledi.

Maçın berabere de bitebileceğini dile getiren Uğur, "Ama şartlar ne olursa olsun üç puan alarak devreyi kapatmak Adana Demirspor adına iyi oldu. Bundan sonraki süreçte hedefi belirleyici bir puana gelmiş olduk. Galibiyet, bu günün şartlarında ilaç gibi oldu" dedi.

Tekden Denizlispor cephesi

Tekden Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati de maç 3-0 olana kadar kazanma adına gerekli şeyleri yapamadıklarını söyledi.

Bazen oyun disiplininden kopmalar olduğunu, bazen de şanssız olduklarını dile getiren Bizati şöyle konuştu:

"Yemememiz gereken golleri, takım olarak yedik. Takımda oyunun başından itibaren olması gereken istek 3-0'dan sonra ortaya çıktı. Arkadaşlarım neler yapabileceklerini ve nasıl oynamaları gerektiğini bu skordan sonra gösterdi. Bu bizim adımıza gerçekten umut verici. Maç 3-3 veya 4-3 olabilirdi. Adana Demirspor'u tebrik ediyorum."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz