Futbol

Üzülmez: Bu maratonda zaman zaman kayıplar oluyor

01 Ekim 2022 Cumartesi 23:04 - Son Güncelleme 01 Ekim 2022 Cumartesi 23:13  |  Kaynak : İHA, AA

Spor Toto 1. Lig'in 7. haftasında Altay ile deplasmanda golsüz berabere kalan Eyüpspor'un teknik direktörü İbrahim Üzülmez, "Lig uzun bir maraton. Bu maratonda zaman zaman kayıplar oluyor...Bunlar olacaktır. Şu anda zirvedeyiz" dedi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan İbrahim üzülmez, “Koşan, mücadele eden, saha içerisinde ligin en çok koşan takımına karşı oynadık. Bizim için kolay bir deplasman olmayacağını söylemiştim. Saha içerisinde hakikaten iyi mücadele etti Altay” dedi.

Maçta yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini ifade eden Üzülmez, “Son iki deplasman maçımıza baktığımız zaman en çok pozisyona girdiğimiz maç bu oldu. Bu tür maçlarda gol bulmak gerekiyor. Recep ile girdiğimiz pozisyonlar vardı. Bunları değerlendiremedik. Lig uzun bir maraton. Bu maratonda zaman zaman kayıplar oluyor. Oyuncularımız gayret ve mücadele anlamında iyiydi. Pozisyonları değerlendiremediğimiz zaman iki puanı kaybetmiş oluyoruz. Bunlar olacaktır. Şu anda zirvedeyiz. Her maçı kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz