Futbol

Üzülmez: İkinci maç daha da zor olacak

26 Mayıs 2022 Perşembe 00:08 - Son Güncelleme 26 Mayıs 2022 Perşembe 00:22  |  Kaynak : AA

Spor Toto 1. Lig play-off yarı final ilk maçında Royal Hastanesi Bandırmaspor'u evinde 1-0 yenen Eyüpspor'un teknik direktörü İbrahim Üzülmez, "İkinci maç daha da zor olacak. Karşımızda en azından finali oynamak isteyen takım olacak" dedi.

Spor Toto 1. Lig play-off yarı final ilk maçında ağırladığı Royal Hastanesi Bandırmaspor'u 1-0 yenen Eyüpspor'un teknik direktörü İbrahim Üzülmez, finale çıkan taraf olmak istediklerini söyledi.

Üzülmez, müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında, zor bir maç olduğunu ve iyi bir takımla mücadele ettiklerini belirterek, "Sezon başından itibaren birbiriyle oynamaya alışmış bir takıma karşı oynadık. Oyunun ilk yarısına baktığımız zaman da hakikaten satranç şeklinde bir müsabaka geçti. Çünkü dörtlü oynadılar, biz üçlü oynadık. Kenardaki oyuncuyu içeri soktuk, orayı kapatmaya çalıştık derken, iki takım da birbirine pozisyon vermedi ilk 45 dakikada. Açıkçası futbol adına beklentilerin altındaydık. Sadece mücadeleyle geçti." dedi.

Yaptığı uyarılarla beraber ikinci yarı biraz daha etkili olduklarını, dönen topları kazanıp, hücumu düşündüklerini aktaran Üzülmez, "Ahmet'in de organizasyonuyla beraber ikinci yarı pozisyonlarımız var. Sonuç olarak bizim için önemli bir maç. Bu maçlar zor maçlar, bu maçlarda herkesin hedefi var. Hedefler doğrultusunda biz de kazandık." diye konuştu.

İkinci maçın kendileri için daha zor olacağın da anlatan Üzülmez, "Çünkü karşımızda en azından finali oynamak isteyen bir takım olacak. Biz de istiyoruz. Bu maçı bir an önce unutup, ikinci maça en iyi şekilde motive olup, final hedefine ulaşmak istiyoruz. Beklenti içinde olduğumuz oyuncular, ofansif anlamda çok üretken değildi açıkçası. Daha gayretli olmamız, hücum varyasyonları yapmamız gerekiyor. Önemli oyunculara sahibiz. İnşallah ikinci maç oyun olarak da skor olarak da bizim adımıza daha iyi olur." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz