Futbol

Yeni Malatya seriyi sürdürmek istiyor

25 Kasım 2015 Çarşamba 14:24 - Son Güncelleme 25 Kasım 2015 Çarşamba 12:27

"Her gün üstüne koyarak ilerliyoruz. Güzel gidişatımızı sürdürmek istiyoruz."

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un sol kanat oyuncusu Osman Fırat, "Her gün üstüne koyarak ilerliyoruz. Güzel gidişatımızı sürdürmek istiyoruz" dedi.

Osman Fırat, kulüp tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, kendi saha ve seyircileri önünde 3-1 kazandıkları Kayseri Erciyesspor maçında güzel bir oyun sergilediklerini ve bunun sonucunda sahadan galibiyetle ayrıldıklarını söyledi.

Güzel oyunlarını hem iç saha da hem de dış sahada sürdürmek istediklerini belirten Osman, "Bütün maçlarımızda güzel mücadele ediyoruz. Her gün üstüne koyarak ilerliyoruz. Sadece bu iki, üç maçlık bir seri olmamalı. Bunu ilk yarının bitimine kadar yaymalıyız. Güzel gidişatımızı sürdürmek istiyoruz" diye konuştu.

Osman, son iki haftada Şanlıurfaspor ve Kayseri Erciyesspor maçlarında aldıkları galibiyetlerin hem takımı hem de seyirciyi memnun ettiğini dile getirerek, ligde bütün takımların birbirini yenme şansı olduğunu kaydetti.

Deplasmanda oynanacakları Altınordu maçına da değinen Osman Fırat, "Kayseri Erciyesspor maçını geride bıraktık. Önümüzde şimdi çok önemli bir Altınordu maçı var. Altınordu, bu ligin en iyi takımlarından bir tanesi. Genç bir ekip. Mücadele eden bir ekip. Bunun farkındayız. Biz de ona göre önlemimizi alacağız. Dersimize iyi çalışacağız. Hafta sonu deplasmandan puan veya puanlarla dönerek taraftarlarımızı ve camiamızı mutlu edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Osman Fırat, kendi performansı hakkında da bilgiler vererek, şöyle devam etti:

"Yedek kalınca üzülüyorum. Netice de her futbolcu oynamak ister. Üzülmeyen oyuncunun bu meslekte işi olmaz. Yedek kalan futbolcu, her zaman kendini hazır tutmalıdır. Ben de sıkıntı çıkarmadan, kendimi hazır tutuyorum. Her zaman şans bulacak ve oynayacak gibi hazır halde bekliyorum. Bu takımın başında hocalarımız var. Takdir onlarındır. Saygı duymak zorundayız. Neticede onlar her şeyi biliyor. Ben elimden geleni yapıyorum. Oynamayı da temenni ediyorum. İnşallah fırsat gelince, sahaya çıkar kendimi en iyi şekilde gösteririm."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz