Futbol

Balan dönemi bitti

28 Mayıs 2014 Çarşamba 15:57 - Son Güncelleme 28 Eylül 2015 Pazartesi 18:02

Ankara Demirspor'da teknik direktör Nihat Balan ile yollar ayrıldı.

Spor Toto 3. Lig Play-Off Yarı Final maçında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'a yenilerek 2. Lig'in kapısından dönen Ankara Demirspor'da teknik direktör Nihat Balan görevinden ayrıldı.

Sezon öncesi kısıtlı bir bütçe ile kümede kalma hedefi ile yola başladıklarını, çok zorlu bir grupta mücadele vermelerine rağmen son 10 yılın en yüksek puanı ve derecesini yaparak play-off oynadıklarını söyleyen Nihat Balan, "Ligi lider Ümraniyespor'un ardından Bergamaspor ile beraber 58 puan ile kapattık. Kümede kalmak bir yana play-off oynadık. 22 gol ile tüm profesyonel liglerde en az gol yiyen takım olduk" dedi.

"Şartlarda anlaşamadık"

Ankara Demirspor'daki görevinden başkan ve yönetimiyle yaptığı görüşmede şartlarda anlaşamayınca ayrılma kararı aldığını ifade eden Balan, "Son çalıştığım 3 farklı kulüpte play-off ları yaşadım. Yeni Malatyaspor ile kupayı aldım. B.Bingölspor ile final oynadık. Ankara Demirspor ile yarı final oynadık ancak her şeyin başlangıcı ve bitişi vardır. Ankara Demirspor kulübünde göreve başladığımız günlerdeki karamsarlığı yenip; 'Kümede kalabilir miyiz?' düşüncesinden 'Kupayı neden alamadık?' düşüncesine getirebildiysek fazla söze gerek yok" dedi.  

(Ajansspor)

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz