Futbol

"2 maçımızı da kazanmaya çalışacağız"

04 Mayıs 2014 Pazar 18:57 - Son Güncelleme 04 Mayıs 2014 Pazar 18:59

Bursaspor ve Trabzonspor teknik adamları maçı değerlendirdi.

Bursaspor Teknik Sorumlusu Ümit Şengül, "Bundan sonra kalan 2 maçımızı da kazanmaya çalışacağız " dedi.

Şengül, Spor Toto Süper Lig'de 2-2 berabere kaldıkları Trabzonspor maçının ardından yaptığı açıklamada, özellikle son dönemde hakem hatalarıyla 3-4 maçı kaybettiklerini düşündüğünü söyledi.

Trabzonspor maçının da motivasyon açısından oldukça zor olduğunu dile getiren Şengül, şunları söyledi:

"Bu zorlu karşılaşmada da oyuncularımız onurlu ve yürekli şekilde mücadele ederek ligin gidişatına tesir etmemeye gayret gösterdiler. Bundan sonra kalan iki haftamızda ligin alt tarafını yakından ilgilendiren 2 önemli maç oynayacağız. Bu karşılaşmalarda da onurlu ve yürekli şekilde sahaya çıkacağız. Bursaspor Kulübü her maça ciddi hazırlanır ve kazanmak için oynar. Bundan sonra kalan 2 maçımızı da kazanmaya çalışacağız."

Bursaspor formasını bu sezon ilk kez giyen genç savunma oyuncusu Ethem Pülgir, maça çok iyi başladıklarını ve gol bulduklarını vurgulayarak, "Birçok gol pozisyonlarından da faydalanamadık. Atamayana atarlar. Gol yemesek daha iyi olurdu. Sonuç olarak takım halinde iyi bir mücadele sergilediğimizi düşünüyorum" dedi.

Genç oyunculardan Ozan Tufan da bu sezon fazlasıyla şanssızlıklar yaşadıklarını, kötü performans sergilediklerini bildirerek, yeşil-beyazlı taraftarlardan özür diledi.

Trabzonspor cephesi

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Cemil Canalioğlu ise Bursaspor ile seyir zevki yüksek bir karşılaşma oynadıklarını ifade etti.

Bursa deplasmanına 3 puan hedefiyle geldiklerini anlatan Canalioğlu, "Kazanmak için geldiğimiz Bursa deplasmanından 1 puanla ayrılmak zorunda kaldık. Galibiyetle ayrılabilirdik. Futbolcularımız düdük çalmadan mücadelelerini bırakmadılar. Tüm oyuncularımı gösterdikleri mücadelelerinden ötürü kutlarım. Deplasmanda 1 puan iyi görünüyor. Hedefimize adım adım yürüyoruz" ifadelerini kullandı.

Bordo-mavili futbolculardan Kadir Keleş, Bursaspor deplasmanının her zaman zor olduğunu dile getirerek, "Bursaspor çok iyi bir takım. Bizler de Trabzonspor'un şanına yakışan şekilde sahada mücadele ettik. Bugün, kazanan da kaybeden taraf da olabilirdik. Berabere bitti. Önümüzde Galatasaray maçı var. Onu kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

Mustafa Akbaş ise Bursaspor maçına hafta içi çok çalıştıklarını ancak sahadan 1 puanla ayrılmak durumunda kaldıklarını kaydetti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz