Futbol

35 yaşında futbola geri dönüyor!

03 Ocak 2014 Cuma 17:41 - Son Güncelleme 03 Ocak 2014 Cuma 17:50

Ahmet Dursun yeniden sahalara dönme kararı aldı. İşte Dursun'un yeni takımı...

Uzun yıllır Beşiktaş formasını terleten Türk futbolunun unutulmaz golcülerinden Ahmet Dursun, futbola geri dönüyor.

2012 yılında aktif futbol yaşantısına son veren tecrübeli isim sürpriz bir kararla yeniden futbol oynamaya karar verdi. Edinilen bilgiye göre tecrübeli isim, futbolu bıraktığı takım olan Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Eyüpspor'la büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Futbolu bıraktığı dönem, "Bundan sonraki süreçte kafamı dinlemek istiyorum." açıklamasını yapan 35 yaşındaki Dursun'un, Eflatun-Sarılı kulübün Antalya Lara'daki devre arası kampına katılması bekleniyor.

İŞTE AHMET DURSUN'UN GOL ŞOV YAPTIĞI O MAÇ

Ahmet Dursun, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada "Futbola geri döneceğim zaten. En az 1.5 sene oynamayı düşünüyorum. Sağlığım el verirse tabi ki'' ifadelerini kullanmıştı.

Basın sözcüsü açıkladı

Eyüpspor Basın Sözcüsü Hilal Ak, twitter'dan yaptığı açıklamada Ahmet Dursun'un döndüğünü resmen ilan ederek, "Eyüpspor'da sözleşmesi devam eden ve sakatlığı sona eren Ahmet Dursun takım ile Antalya'da kampa girdi" diye yazdı.

6.5 sezon Beşiktaş forması giydi

6,5 sezon Beşiktaş formasını giyen Ahmet Dursun, sırasıyla Etimesgut Şekerspor, Antalyaspor, Ankaragücü, Kocaelispor, Hazar Lankaran, Adanaspor ve Eyüpspor formalarını giydi. 

Ahmet Dursun, son olarak geçen ay oynanan 7-2'lik Türkiye-Almanya (Şöhretler) maçında forma giymiş ve attığı 4 golle dikkatleri üzerine çekmişti.

İŞTE AHMET DURSUN'UN GOL ŞOV YAPTIĞI O MAÇ

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz