Futbol

A.Alanyaspor TFF'ye başvuru yaptı

01 Mayıs 2019 Çarşamba 15:11 - Son Güncelleme 01 Mayıs 2019 Çarşamba 16:38

Alanyaspor Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında 6 Mayıs Pazartesi günü Atiker Konyaspor ile yapılması planlanan maç için erteleme talebinde bulundu.

Aytemiz Alanyaspor, Atiker Konyaspor ile 6 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00'de Bahçeşehir Okulları Stadı'nda yapılması planlanan maçın ileri bir tarihte oynanması için Türkiye Futbol Federasyonuna başvurdu.

Süper Lig'de geride kalan hafta oynanan İstikbal Mobilya Kayserispor-Aytemiz Alanyaspor maçının ardından konuk ekip oyuncuları Steven Caulker, Djalma Campos, Baiano, Papiss Cisse, Welinton, Isaac Sackey ve Josef Sural'ın Alanya'ya dönmek için kiraladıkları VIP minibüs, Antalya-Alanya kara yolunda şehir merkezine 5 kilometre kala Dinek mevkisinde yoldan çıkarak devrilmiş, kazada ağır yaralanan Sural, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

"Nasıl maça çıkacağız hiç bilmiyoruz"

Teknik Direktörü Sergen Yalçın, bu üzücü kaza sonrasında takımın psikolojisinin çok kötü olduğunu belirterek, "Nasıl antrenman yapacağız, nasıl maça çıkacağız hiç bilmiyoruz” diye görüş belirtmiş.

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, A. Konyaspor maçının ertelenip ertelenmeyeceği ile ilgili bir süre önce basın mensuplarına açıklamalarda bulunmuştu. 

"Hakikaten de zor bir süreç içerisindeyiz"

“Hakikaten de zor bir süreç içerisindeyiz. Bu kolay bir iş değil. Onunla ilgili çalışmamız olacak, önümüzdeki maç pazartesi olduğu için izin işlerini teknik ekip belirliyor. Maç pazartesi olduğunda genelde 2 gün izin kullanılıyor. O izinden dolayı serbest bırakıldı yoksa kazaya karışan futbolcular kafileyle dönüyorlardı. Oyuncalarımızın psikolojileri hiç iyi değil. Hem kaza atlattılar hem de arkadaşlarını, aile içindeki bir ferdimizi kaybettik. Herkesin psikolojisi alt üst oldu. 

Atiker Konyaspor da destek vermişti

Atiker Konyaspor 2. Başkanı Selçuk Aksoy, Aytemiz Alanyasporlu futbolcuların kaza geçirmesi nedeniyle bu hafta oynayacakları Aytemiz Alanyaspor maçının, ertelenme ihtimali nedeniyle, alınan her türlü karara saygı duyacaklarını ve Alanyaspor'un yanında olduklarını söylemişti.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz