Futbol

Aanholt: Gelecek yıl farklı olacak

13 Mayıs 2022 Cuma 11:45 - Son Güncelleme 13 Mayıs 2022 Cuma 12:29  |  Kaynak : TRT SPOR

Galatasaray'ın Hollandalı defans oyuncusu Patrick van Aanholt, sezonu değerlendirdi. "Kasımpaşa ve Trabzonspor müsabakaları bizim için kırılma maçları oldu" diyen Aanholt, gelecek sezon için umutlu konuştu.

Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Patrick van Aanholt, sezonu Fanatik Gazetesi'ne değerlendirdi.

Aanholt, "Kasımpaşa maçı kırılma maçı oldu. Trabzonspor deplasmanı da öyle... İki maçta da kazanma şansımız çok yüksekti fakat berabere kaldık. 2 hafta sonra sezon bitecek. Önümüzdeki sezon daha güçlü bir şekilde geri dönmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Patrick van Aanholt, "İnanıyorum ki gelecek yıl farklı olacak ve Galatasaray yine kupalar kazanacak" dedi.

Galatasaray'da mutlu olduğunu söyleyen Hollandalı oyuncu, "Burada devam etmek istiyorum. Benim isteğim dışında gelişen şeyler olabilir. Başkan değişimi, hoca değişimi gibi... Bunun sonucunda beni istemezlerse yapabileceğim bir şey olamaz. Fakat ben burada olmayı çok seviyorum" dedi.

Kendi performansını da değerlendiren Aanholt, "Asistler ve savunma açısından kendimi geliştirmeye odaklandım. Özellikle asist yapma konusunda kendimi önümüzdeki sezon çok daha fazla geliştirmek istiyorum" açıklamasını yaptı.

Fatih Terim'in ayrılığını beklemediğini belirten 31 yaşındaki futbolcu, "Torrent ve Terim'i iyi ya da kötü olarak asla kıyaslayamam. İkisi de çok büyük ve çok iyi hocalar." ifadesini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz