Futbol

Abdullah Avcı'dan 4 değişiklik

22 Kasım 2021 Pazartesi 20:37 - Son Güncelleme 22 Kasım 2021 Pazartesi 20:38  |  Kaynak : AA

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantep FK'yi konuk eden Trabzonspor, ligde en son Beşiktaş ile oynadığı karşılaşmanın 11'ine göre 4 farklı oyuncuyla sahaya çıktı.

Bordo-mavili takımın teknik direktörü Abdullah Avcı, kart cezalısı Uğurcan Çakır'ın yerine kalede Arda Akbulut'a, savunmada Hüseyin Türkmen'in yerine cezasını tamamlayıp takıma dönen Edgar'a, orta sahada sakatlığı bulunan Hamsik'in yerine Siopis'e, Bakasetas'ın yokluğunda Cornelius'a görev verdi.

Cezalı Uğurcan'ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Hüseyin, Hamsik, Bakasetas, Gervinho, Koita ve Abdulkadir Parmak, kadroda yer almadı.

Erce, ısınırken sakatlandı

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'ın yokluğunde esame listesine yazılan Erce Kardeşler, ısınırken sakatlandı.

Sağ ayak arka adalesini tutarak sahayı terk eden Erce Kardeşler'in yerine kaleye Arda Akbulut geçti. Yedek kaleci olarak da Muhammet Taha Tepe kadroya dahil edildi.

Arda, en son 13 Şubat 2020'de Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynanılan kupa karşılaşmasında forma giymişti. Bordo-mavili futbolcu, 648 gün sonra takımının kalesini korudu.

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'ın yokluğunda kaptanlık bandını Abdülkadir Ömür taktı.

Peres, kadroda

Ligin 9. haftasındaki Fenerbahçe karşılaşmasında sakatlanan sağ bek Bruno Peres, tedavisinin ardından 3 maç sonra takıma döndü.

Teknik direktör Abdullah Avcı, Gaziantep FK maçı kadrosuna dahil ettiği Peres'i yedek kulübesinde oturturken, sağ bekte yine Dorukhan'a görev verdi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz